Színezd meg a nappalit és a mindennapjaid színes shaggy szőnyeggel

Shaggy szőnyeg vásárlásnál általában a barna és a bézs a legnépszerűbb, pedig nem csak ez a két szín létezik. Bármilyen stílusú is legyen otthonod és a nappalid, egy szép színes shaggy szőnyeg ugyanúgy lehet elegáns, kifinomult, letisztult, vagy épp extravagáns is.

Minden a kiegészítőkön és a harmónián múlik, na meg a jó ízlésen. Otthonunk, ahol feltöltődünk, sokat pihenünk, és ahol együtt van a család, fontos, hogy vidám és szerethető hangulatú legyen. Berendezésénél sokat gondolkodunk, mindenből a legszebbet és legjobbat szeretnénk nem csak magunknak, hanem gyermekeinknek is. A nappali, a hálószoba, a gyerekszoba kényelme maximális kell legyen.

Shaggy szőnyeg kapható a boltokban és a webshopokban is minden méretben, színben és még formában is válogathatunk a szögletes, vagy a kerekebb típusokban. Az ovális shaggy szőnyeg is igazán lenyűgöző lehet a nappaliban, az előszobában, de a hálószobában is. A kisméretű, kör alakú shaggy szőnyeg pedig a hálószobában ágyelő szőnyegként funkcionálhat, melyre jó érzés mezítláb rálépni reggelente.

Otthonunk lakberendezésénél bátran használhatnánk több színt is. Igaz, hogy a bézs és barna mindenhez illik, de a zöld is pompás választás bármilyen bútorhoz, tapétához és padlóhoz. Egy szép zöld shaggy szőnyeg jól mutat a nappaliba is. Ha szereted a növényeket otthonodban, akkor kifejezetten ajánlanék egy szép, nagyméretű zöld színű shaggy szőnyeget oda, ahol a legtöbb növényt tartod. Ha pedig sok napfény jön be az ablakon, tündöklő hangulatot teremt a zöld shaggy szőnyeg a növények társaságában.

Shaggy szőnyeg
Shaggy szőnyeg

A zöld shaggy szőnyeg után beszélnünk kell a rózsaszín, vagy a lila shaggy szőnyegről is. Ez a két szín tipikusan női színnek mondott, de azért egy kis csellel a férfiak otthonába is bekerülhet. A nappaliban egy sötétbarna kanapé előtt egy lila shaggy szőnyeg nem törvényszerű, hogy csak a női lakok kiváltsága lehet. Férfiak számára is elegáns hatás érhető el ezzel a színnel.

A rózsaszín shaggy szőnyeget már nem igazán képzeljük el egy legénylakás nappalijában, sokkal inkább egy kislány gyerekszobába. A lányok szeretik a rózsaszínt ruhákban is és a szobájuk is hangulatossá tehető ezzel a szép színnel.

Látható, hogy a színes shaggy szőnyegek jól kihasználhatóak és van élet a barna és bézs shaggy szőnyegen túl is. Néha jó elrugaszkodni a megszokottól és nem beállni a sorba. Különbözni jó dolog, egy színes shaggy szőnyeg pedig nem a világ, legyünk bátrak és vásároljunk színes, vidám szőnyegeket otthonunkba.