Milyen Disney gyerekszőnyeg legyen a gyerekszobában?

Egy barátságos, kedves kis gyerekszoba akkor teljes, ha szép, színes, hangulatos és vidám Disney gyerekszőnyeg van a padlóján. Itt a gyermekek kényelmesen játszhatnak a puha felületen, zavartalanul. Minden gyermek az ágy, vagy az íróasztal helyett a gyerekszőnyegre telepszik, ha valamilyen játékról van szó. Itt számukra minden izgalmasabb, jobb kedvű.

De milyen gyerekszőnyeget válasszunk kislányos, kisfiús, illetve közös gyerekszobába?

Kislányoknál mi más lehetne, ha nem egy rózsaszín, hercegnős gyerekszőnyeg a kis szobájuk középpontjában. Persze életkortól is függ a választás, de a bölcsis és óvodás kortól egészen a 8-10 éves korig még hercegnő, királykisasszony, csillám póni, Minnie egér és balerina lázban vannak a kislányaink. Ilyen Disney gyerekszőnyeg nagy választékban kapható az üzletekben, mindenféle méretben. Ha a gyerekszoba mérete megengedi, akkor nagyméretű Disney gyerekszőnyeg kerüljön a szoba közepére, hogy minél nagyobb felületen legyen puha, komfortos, biztonságot nyújtó szőnyeg a lábuk alatt.

Kisfiúknál a kék színű, vagy zöld, szürke Disney gyerekszőnyeg a befutó, a főnyereményt pedig az autópályás gyerekszőnyeg viszi. Ez a klasszikus, örökké népszerű gyerekszőnyeg úgy tűnik, sosem megy ki a divatból. Kapható padlószőnyeg formában és nyírt szőnyeg formájában is. Ez az autópályás gyerekszőnyeg talán azért olyan keresett, mert a gyermekek képzeletét szárnyalni készteti. Az autópálya minta a kisautók kedvelőit bármikor játékra ösztönzi, figyelmüket leköti.

Gyerekszőnyeg
Gyerekszőnyeg

Az örökké népszerű, autópályás gyerekszőnyeg után a már kicsit nagyobb fiúknak jó választás a szintén autós, de letisztultabb, szürke színű gyerekszőnyeg. Az autók mindig menőnek számítanak a kisfiúknál, ezért a gyerekszőnyeg választásánál ez adhat némi támpontot a szülőknek. Fiú gyermekeinket az autók és az autós játékok mindig lekötik, nagyon okos döntés egy vastag, puha, autós Disney gyerekszőnyeg.

A Disney gyerekszőnyeg vásárlásánál a minták után figyelembe kell venni az anyagát is. A legpraktikusabb a polipropilén anyag a gyermekeink szobájába. Ez az anyag erős, strapabíró, könnyen takarítható és megfelelően vastag ahhoz, hogy a gyerkőcök lefeküdhessenek rá. A polipropilén Disney gyerekszőnyeg elkísérheti őket egészen nagykorukig is, higgyük el, elbánik minden hiper-szuper mozgékony gyerekkel.

A Disney gyerekszőnyeg a gyermekeinket meghatározó élményekkel és emlékekkel ajándékozza meg gyerekkorukban, amit magukkal visznek majd életük folyamán. A kellemes érzések biztonságot adnak számukra a későbbiekben is.