Barkács gépek és légkompresszorok

Mivel a hűtés közvetlenül a kompresszor belsejében zajlik, a munkarészek soha nem tapasztalnak extrém üzemi hőmérsékletet. A forgókompresszor tehát folyamatos üzemű, léghűtéses vagy vízhűtéses kompresszorcsomag. Légkompresszorokat barkács gép kínálatunkban talál a citidepo.hu weboldalon.

Barkács gépek – légkompresszor várja a citidepo.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál a barkács gépekről ami érdekelheti és légkompresszor kínálatunkat is megtalálja.  A csavaros légkompresszorokat könnyű karbantartani és működtetni. Ezeknek a kompresszoroknak a teljesítmény-szabályozása változó sebességgel és változó kompresszor-elmozdítással valósul meg. Ez utóbbi vezérlési technika esetében egy tolószelep van elhelyezve a házban. Amint a kompresszor kapacitása csökken, a tolózár kinyílik, megkerülve a sűrített levegő egy részét a szívásig.

A forgócsavaros kompresszor előnyei közé tartozik a sima, impulzusmentes légkimenet kompakt méretben, nagy kimeneti térfogattal, hosszú élettartam alatt. Olajmentes, csavaros légkompresszorok speciálisan kialakított légvégeket használnak a sűrítő kamrában lévő olaj nélküli levegő összenyomásához, amely valódi olajmentes levegőt eredményez. Olajmentes forgócsavaros légkompresszorok léghűtéses és vízhűtéses formában állnak rendelkezésre, és ugyanolyan rugalmasságot biztosítanak, mint az olaj által elárasztott forgók, ha olajmentes levegőre van szükség. Amennyiben többet szeretne megtudni nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a citidepo.hu weboldalra és itt mindent megtalál a légkompresszorokról és a barkács gépekről is. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a barkács gépekkel kapcsolatban erre is van lehetősége, csak vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.