A La guna sushi csepel településén várja a vendégeit!

Isten életeket adott nekünk milliárd évvel ezelőtt. Az élettel mindent biztosított nekünk, hogy fenntartsuk azt a tápanyagoktól az oxigénen át a vízig és egyebekig. Ennek során Isten kölcsön adott nekünk állatokat, gabonát és lencsét az evéshez, de az osztriga több, mint áldás az emberek számára.

La guna sushi Csepel közelében elérhető finomabbnál finomabb ételekkel, tehát kattintson a lagunaetterem.hu weboldalra, és itt megtekintheti az árainkat is, és betekintést kaphat az ételeinkbe is. Most mindent megtudhat az osztrigákról-a tenger hámozott drágaköveiről, jellegzetes, rágós textúrájukkal és sós, friss ízükkel. Ez egy olyan állag és íz, amit vagy teljesen szeret – vagy talán nem is bírja elviselni. Ha az osztrigát már próbálta, akkor máris részesülhet egy igazi finomság élvezetében. De gondolkozott már azon, hogy az osztriga jó -e Önnek? Vagy hogy az osztriga bármilyen egészségügyi előnnyel jár? Az osztriga mérete eltérő, attól függően, hogy honnan származnak. Ettől függetlenül rendkívül alacsony a kalóriatartalmuk. Egy közepes méretű osztriga (vad, nyers vagy párolt) adagjában kevesebb, mint 50 kalóriát fogyaszt. Összesen 50 kalória, ami nagyon egészséges szívet eredményez. Nem csoda, hogy az emberek tucatnyian rendelik őket.

Még panírozva és sülve is hat közepes osztriga mindössze 175 kalóriát tartalmaz. Minden osztriga legfeljebb 2g fehérjét tartalmazhat, méretüktől függően. Ez azt jelenti, hogy fél tucat osztriga körülbelül 12 gramm fehérjét tud adni. Az életkor előrehaladtával férfiak és nők egyaránt hiányosak lehetnek ezekből a vitaminokból és ásványi anyagokból. Előfordulhat, hogy nem eszünk eleget olyan élelmiszereket, amelyek fontos tápanyagokat tartalmaznak, vagy egy betegség vagy gyógyszer befolyásolhatja szervezetünk azon képességét, hogy felszívjon néhány létfontosságú tápanyagot. Ha osztrigát kóstolna jöjjön a laguna étterembe, és keresse fel weboldalunkat a lagunaetterem.hu-t.