Reuzel termékek online vásárlása alacsony áron

Mi az a pomádé? A legalapvetőbb szinten a pomád hajzsír volt. A zsíros és viaszos anyagot formázó és hidratáló szerként használták. A pomádé éveken keresztül simává és csillogóvá tette hajunkat. Nehezebb, mint a gélek és spray-k, a pomádé nehezítette a hajat, lelassította a hajnövekedést (egyeseknél), és több órát vett igénybe a mosás. Magas mosószeres, szulfátos, nedvességmentesítő samponok segítségével távolították el.

Reuzel termékek online, köztük pomádé is kapható a probeauty.hu weboldalra látogatva, ezért kattintson ide és tudjon meg többet ezekről még ma.  A mai pomádék teljesen mások. Könnyebbek, sokkal kevésbé zsírosak, tele vannak természetes és organikus összetevőkkel, jobban növesztik a hajat és megvédik a hajat a sérülésektől, és attól függően, hogy melyiket használja, személyre szabható (az összetevők tetszés szerint hozzáadhatók vagy eltávolíthatók.). Évtizedekig a pomádé fő összetevője a vazelin volt. A vazelin kőolajból vagy kőolajból finomított szénhidrogének keveréke. Ugyanaz a kőolaj, amelyet az autók, bután, sugárhajtómű-üzemanyag, dízel, műanyag, motorolaj, viasz, kátrány, aszfalt, gumiabroncsok és paraffinviasz előállításához használnak.

A pomádét hidratálószerként használták (a hajra és a fejbőrre alkalmazták), de valójában elzárta a nedvességet a hajból, mert a kőolaj molekulái túl nagyok voltak ahhoz, hogy behatoljanak a hajszálba. Miután a vazelint felvitték a hajra, más típusú nedvesség nem tudott behatolni a hajszálba. A nedvességgát a haj kiszáradását és töredezését eredményezte. Amikor eljött a hajzsír kimosásának ideje, gyakran többször kellett mosni szulfátos (nevezetesen tisztító) samponnal, amely lecsupaszította a kutikulát, a haj külső borítását és a lipidvédő rétegét. Sok modern pomádé helyettesíti a vazelint természetes olajokkal, könnyű viaszokkal és lágy vajjal. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a probeauty.hu-ra.