Műszempillák kaphatók online

Az eredetileg műszempillákat akril gyantából készítették; azonban az idő múlásával az anyagok javultak, és manapság a műszempillákat egy speciális műanyagszálból készítik, amelyet polibutilén-tereftalátnak (PBT) neveznek. A PBT-t felmelegítik, majd a kívánt szempillák formájába öntik. Az ebből az anyagból készült pillák erősek és természetes fényűek. Sőt, jobban megtartják göndörödésüket is.

Műszempillák kaphatóak igen kedvezményes áron a probeauty.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk még ma és többet tudhat meg a minőségi szempillákról. A műszempillák és a félig tartós szempillahosszabbítások egyaránt növelik a szempillák hosszát és volumenét, bár különböző módon különböznek egymástól. A hibrid szempillák klasszikus szempillák. A Volume szempillák két -hat vékony szempillahosszabbítást jelentenek, amelyek legyező formát öltenek, hogy lehetővé tegyék a teljes bolyhos szempillák megjelenését. A Mega volumenű szempillák 10 vagy több szuper vékony szempilla hosszabbítást jelentenek. Az előre elkészített szempillák kész volumenű szempilla-hosszabbítók. A matricacsíkon vannak elhelyezve az egyszerű felvétel és gyors alkalmazás érdekében. A hibrid szempillák mind a klasszikus egyedi szempillahosszabbításokat, mind a volume pillákat magukba foglalják a tökéletes és puha textúrájú szempillákhoz. Ezek vastagabb, sűrűbb megjelenést kínálnak, mint a klasszikus szempillák, de anélkül, hogy egységes és lágy lenne egy tipikus műszempilla.

Az ideiglenes műszempillákat ideiglenes szempilla ragasztóval kell felvinni, és nem zuhanyozás, alvás vagy úszás közben való viselésre tervezték. A szempillák egyénként, fürtként és leggyakrabban csíkokban érkeznek. A mágneses szempillák úgy működnek, hogy a mágneses műszempillát a szempillák közé helyezik, és ezáltal a természetes szempillákat a mágneses szempillákkal bekenik. Bővebb leírásért és rendelésért mindenképpen nézzen be a probeauty.hu weboldalra.