Vásároljon Fábián Janka könyveket kedvezményesen!

Fábián Janka mióta tollat ragadott és nekiállt első regénye megírásának sikert sikerre halmoz. Az írónő karrierjének kezdetét korábbi munkája elvesztése jelentette. Ekkor az írónő úgy döntött, hogy megvalósítja régóta dédelgetett álmát. Kezdetben ő és családja finanszírozta könyvei megjelenését.

Fábián Janka könyveit sokan kedvelik. Nem csoda, hiszen az írónő igazán olvasmányosan, érdekfeszítő módon képes írni. Az írónő Vácott született és Őrbottyánon nőtt fel. Gyermekkorában ugyanakkor nagyon sok időt töltött Kisnémediben is, ahol nagyon sok szép emléket gyűjtött. Egyébként az egyik nagymamája is itt született. Miután érettségizett Miskolcon és Budapesten folytatta az egyetemi tanulmányait. Miután kiadta első könyvét, nem volt megállás és sorra írta népszerű regényeit. Az írónő nagyszerűen adja vissza az adott kor hangulatát. Az akkori írókkal szemben sokkal olvasmányosabban, könnyebben emészthető módon írja műveit, így a történelmi regények rajongói előszeretettel vásárolják meg könyveit. Fábián Janka leginkább egy család életéről ír, kiemelve, hogy milyen volt akkoriban a nők helyzete, milyen nehézségekkel kellett szembe nézniük.

Olykor az írónő ugrik pár évet az időben, ám ez egyáltalán nem zavaró, nem zavarodik bele a cselekménybe az olvasó. Az írónő elképesztő fantáziával rendelkezik, kiváló képessége van a háborúk és egyéb múltbeli események leírásához. Aki kíváncsi az elmúlt korokra és nem bánja az eseményeket egy kis romantikus szál is színesíti, annak mindenképp ajánljuk, hogy olvassa el az írónő valamelyik kötetét. Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogja kedvelni az írónő könyveit. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba és tekintse meg az írónő könyveit, illetve a leírásukat!