Hollandia munka, szakmunka Önnek is elérhető!

A külföldi munka lehetőség sokak számára vonzó lehetőség. A nyugati, gazdagabb országokban sokkal jobb a kereseti lehetőség, így nem csoda, hogy sokan élnek a lehetőséggel és szerencsét próbálnak távol az otthontól. Ebben sokat segíthet egy megbízható munka közvetítő.

Hollandia munka, szakmunka a Crew Agency Kft által! Ha a Crew Agency Kft-t választja, számos lehetőség rendelkezésre áll Németországban és Hollandiában egyaránt. Most már nem csak a vendéglátás területén tudnak munkát nyújtani, hanem a gépipar, az építőipar és az autóipar területén is. A kínált pozíciókba egész évben keresik a jelölteket. A Crew Agency Kft online platformján, a crew.hu weboldalon folyamatosan frissítik az aktuális pozíciókat, amiket Ön is meg tud tekinteni! A jelentkezés feltétele a társalgási szintű német vagy angol nyelvtudás, illetve a szakirányú végzettség. Legalább négy-öt év azonos munkakörben szerzett szakmai tapasztalatra is szüksége van annak, aki külföldön szeretne dolgozni a meghirdetett területeken. Ezenkívül EU állampolgárságra és EU-s bankszámlára is szükség van. Minden pozícióhoz saját szerszámokra, védőruházatra és felszerelésre van szükség.

Ezenkívül B kategóriás jogosítvány és saját autó szükségeltetik a munkába járáshoz. A Crew Agency Kft a két személyes csapatokban való jelentkezést preferálja, ugyanakkor egyénileg is lehet jelentkezni. Ha megfelel a pozícióra, akkor a Crew Agency Kft biztosítja a gyors kezdési lehetőséget, az ingyenes szállást egyágyas szobákban, közös konyha- és fürdő használattal, valamint a munkakörtől, tapasztalattól függő versenyképes havi kifizetést! Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne külföldön dolgozni, akkor látogasson el a crew.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!