Esővíz szikkasztó blokk jó áron

Az Ecobloc esővíz szikkasztó modulok a szokásos szikkasztó blokk tárolótérfogatának háromszorosával rendelkeznek. Egy modul tehát körülbelül 1300 kg (1,4 tonna) kavics vagy egy 50 m-es vízelvezető cső helyét foglalja el. Mivel nem kell annyi talajt feltárnia és nagyszerűbb ár-érték arányt élvezhet, mint egy szokásos kavicsos beszivárgó árok esetében, az Ecobloc modulok nehezen megkeresett készpénzt takarítanak meg Önnek!

Esővíz szikkasztó blokk rendelhető a sunikft.hu weboldalra látogatva, ezért keressen fel minket bátran és mindent megtudhat az esővíz szikkasztás előnyeiről és az árakról is. A tartós termékkialakítás biztosítja a fenntarthatóságot. A GRAF EcoBloc rendszert és a Vario 800 flex tengelyrendszert több mint 50 éves élettartamra tervezték. A modulokat egyszerűen, különféle módon szerelik fel. Nehézgépek nélkül is felszerelhetők – egy EcoBloc Inspect flex modul csak 8-7 kg. A GRAF EcoBloc szikkasztó bruttó térfogata 225 liter, a tartály térfogata 219 liter. A 97% -ot meghaladó tartálytérfogattal piacvezető termék. Az EcoBloc maxx és az Inspect flex variánsok továbbra is 96% -os tartály-együtthatót kínálnak a nagy teherbírás ellenére. Nagyon nehéz terhelések esetén is a GRAF EcoBloc szikkasztó blokkok akár 4 méter mélységig is felszerelhetők. Ez azt jelenti, hogy akár 9 réteg is lehetséges. Kérjük, forduljon hozzánk, ha a beépítési mélység nagyobb, mint 4 méter.

A szállítás közbeni helytakarékosság érdekében az EcoBloc maxx és az EcoBloc szikkasztó blokkok egymásra vannak rakva. Ez minimalizálja a szállítási költségeket, a raktárhelyiséget és a CO2-kibocsátást. Az EcoBloc alaplemez képezi az egyes EcoBloc rendszerek alapjait. Egy alaplapra legfeljebb 10 EcoBloc modul illeszthető. Az oldalfelületek EcoBloc véglapokkal vannak lezárva. Az EcoBloc rendszer úgy alakítható, hogy megfeleljen az egyedi követelményeknek. Amennyiben többet tudna meg ezekről keresse fel a sunikft.hu weboldalt.