Élethű babák – a kislányok kedvencei

A babák örökzöld sláger játékoknak számítanak a kislányok körében, így, ha szeretne örömet csalni gyermeke arcára, akkor érdemes reborn babát vásárolni! Miért pont a reborn? A reborn babák, azonfelül, hogy minőségi játékok, egyben rendkívül élethűek is.

Reborn babák népszerűsége elsősorban a részletgazdag kidolgozottságban rejlik. A babák nagyon hasonlítanak a valódi, hús-vér, hat-kilenc hónapos babákhoz. Magasságuk körülbelül hatvan-hetven centiméter. A fej és a végtagok kiváló minőségű szilikonból készültek, így hasonlóak a valódi bőrhöz. Minden reborn baba könnyen fésülhető, puha tapintású, hosszú hajjal rendelkezik. A babáknak szempilláik is vannak, így a megszólalásig hasonlítanak az élő babákra. Nem csupán a testfelépítés, haj és szempilla terén, hanem a baba szemét tekintve is nagyon élethű. Ha a cél a minőségi ajándék, akkor reborn babával ajándékozza meg gyermekét! A csomag nem csupán a babát tartalmazza, hanem az élethű baba kellékekkel is felszerelt. A kellékek közé tartozik többek közt egy születési anyakönyvi kivonat, melyen fel lehet tüntetni a baba nevét. Emellett babakocsik, cumik és számtalan egyéb kiegészítő kapható a babákhoz. A gyártó igazán rugalmas, hiszen egyedi igényeket is teljesít. A Rózsika elnevezésű reborn alvó baba különösen nagy népszerűségnek örvend. Az édesdeden alvó baba kedves arcával biztosan hamar elnyeri a gyermek tetszését, aki előszeretettel fog játszani a reborn babával nap, mint nap.

Élethű baba
Élethű baba

A reborn babák az Amerikai Egyesült Államokból indultak hódító útjukra és mára szerte a világon nagy népszerűségnek örvendenek. A reborn babával játszva a gyermek kiválóan tudja utánozni anyukáját és élvezheti a játék minden pillanatát. A babák CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek az EU egészségügyi, környezetvédelmi és biztonsági követelményeinek. A babákhoz számos kiegészítő elérhető, annak érdekében, hogy a játék minél élvezetesebb és élethűbb legyen. Ha szeretne bővebb információkat megtudni ezekről a különleges babákról, esetleg vásárolni szeretne, akkor látogasson el a www.hawaj.hu webáruházba, ahol a kínálatot is megtekintheti! A széles választékban a legkülönfélébb babák találhatók meg, melyekért nem csak a kislányok, hanem a gyűjtők is egyaránt rajonganak. A babák története egészen az 1990-es évek elejéig nyúlik vissza.