A Suni Kft legdizájnosabb esővízgyűjtő tartályai

Az esővízgyűjtés egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így megszaporodtak a kertekben a hagyományos zöld, nagy méretű esővízgyűjtő tartályok. Ugyanakkor vannak, akik nem érik be a megszokott zöld tartállyal és valami igazán különleges, design esővízgyűjtő tartályra ruháznak be.

Design esővízgyűjtő széles választékban a Suni Kft kínálatában! A sunikft.hu webáruházban minden esővízgyűjtő minőségi, speciális anyagokból készült, aminek köszönhetően kellőképp strapabíróak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A design esővízgyűjtők ráadásul igazán megnyerő megjelenéssel rendelkeznek. További előny, hogy a tartályok száz százalékban újrahasznosítható anyagból készülnek, így környezetbarátnak számítanak. A Suni Kft esővízgyűjtői közt természetesen vannak kedvencek, melyeket előszeretettel szereznek be a vásárlók. Ilyen például a Natura 2in1 esővízgyűjtő tartály, amely homorú részletekkel és háromdimenziós felülettel rendelkezik. Minél jobban odasüt a nap az esővízgyűjtő tartály felületére, annál jobban kiemeli annak különleges hullámszerű felületét.

A gyártó öt év garanciát vállal a Natura 2in1 esővízgyűjtő tartályra. Természetesen a tartály kiváló minőségű műanyagból készült, továbbá időjárásálló és UV-stabil. A másik szintén nagy népszerűségnek örvendő termék a Rocky fali esővízgyűjtő tartály, amely szintén rendelkezik az előbb említett tulajdonságokkal. Ráadásul háromféle színben érhető el, melyek a vörös kő, gránit és homokkő. A Rocky esővízgyűjtő tartály zárt rendszerű, így nem kell aggódni a piszok vagy a falevelek bejutása miatt. A tartályt téliesíteni is lehet, mégpedig az alján lévő nyíláson keresztül. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a sunikft.hu webáruházba, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!