Rézsűkasza a lehető legjobb áron

A rézsűkasza számos funkciót képes ellátni, amelyek mindegyike általában más gépet vagy egy géphez való tartozékot igényel. Levághatja a füvet, helyettesítve a fűnyírót. Megszabadulhat ezekkel a gyomoktól, helyettesítheti a vágógépet. Fűt nyírhat szénához, helyettesítve a traktort és a hagyományos kaszát. Betakarítás céljából le tudja vágni vele a gabonát. Nagyon hatékonyan használható karámok tetejére stb.

Rézsűkasza készlet várja a penda.hu weboldalon méghozzá a lehető legjobb árakkal, tehát kattintson ide bátran és mindent megtudhat ami érdekelheti ezekkel kapcsolatban.  A kaszát olyan helyeken lehet használni, ahová a traktor nehezen férne hozzá. Ez nem csak a nyilvánvaló területeket foglalja magában, mint például lejtők, gyümölcsösök, partok, árkok stb., hanem a normál talajra is értendő, amely még mindig túl nedves a gépek számára. Ez különösen akkor hasznos, ha korán szeretné levágni a szénát. Itt a fű május közepén nő a legjobban, de néhány évben a talaj túl nedves (agyagos) egy traktorhoz az év elején. A rézsűkasza könnyebb, mint a vágó, és nem kell hozzá üzemanyag, védőfelszerelés, vagy kopás. Ez ideálissá teszi füves, gazos területek nyírására, távol a házától vagy járművétől. A kézzel vágott széna sokkal jobb minőségű lehet, mint a géppel vágott széna.

A géppel való kanyarodás nagyon kizökkenti a füvet, ugyanakkor sok port is felszed, ami a bálákba kerül. Ugyanez az érv alkalmazható a gabona betakarítására is, különösen, ha a szalmát építkezésre/nádtetőre használnák. A széna minősége mellett magát a rétet is jobb állapotban hagyják. A fűszálak kevésbé „lenyírtak”, és a tisztább vágás lehetővé teszi a gyorsabb helyreállítást. A kisebb táblákon és a peremeken nagyobb a kár, mivel nagyobb táblákon, illetve a tábla középső részein nagyobb szükség van a traktor fordulására. Bővebb leírásért kattintson a penda.hu-ra.