Professzionális hajfestékek alacsony áron

A félig tartós hajszíneket hajfényezőnek is nevezik, és fényt adnak a hajnak.  A legtöbb félig állandó szín esetében nincs szükség fejlesztő alkalmazására. A félig állandó színek nem nyitják ki a hajszálat, mielőtt színt adnának, ezért nem halványítják a hajat. Ez megkönnyíti és kíméletesebbé teszi az alkalmazást, ezért ideális otthon használni.

Professzionális hajfestékek alacsony áron rendelhetőek a probeauty.hu weboldalon tehát látogasson el ide és mindent megtudhat ezekről. A félig tartós festékek leginkább színező hab vagy színfény formájában vannak. Ha egy színt el kell keverni egy fejlesztő-aktivátorral, akkor azt alacsonyabb fejlesztői koncentrációval (max 4,5%) kell használni. Ezzel a típusú színnel már elérheti a haj enyhe halványulását. De a fejlesztők alacsony koncentrációja barátságosabb hajfestést biztosít. A félig állandó színek kombinálják az állandó és félig tartós hajfestést. A hajfestési folyamat részben oxidatív, részben természetes. A fejlesztők közepes koncentrációja (max. 6%) biztosítja a barátságos hajfestést.

A hajfestés kémiai folyamat, amely magában foglalja a keverést egy mérsékelt vagy erősebb fejlesztővel. Ezért a színes pigmentek megvilágíthatják a hajat, és mélyebben beágyazhatják a színt a hajrostba. Az állandó szín az egyetlen színtípus, amely képes 100% -ban ősz haj fedésére, és bármilyen színárnyalatot elérhet. A fehérítő porok és krémek speciális kategóriájú formája a halványításhoz és a kiemeléshez jött létre. Ezek a speciális termékek növelik a kiemelések hatékonyságát, és akár 7 emelési szintet is elérhet velük. Hogyan válasszuk ki a megfelelő fejlesztőt, és hogyan olvassuk el a hajszín számozási rendszerét? Mi a különbség a sombré és az ombré között? Hogyan néz ki a rózsaarany haj? Mit jelent valójában a balayage? Mindent megtudhat a probeauty.hu weboldalon.