Montenegrói utazás az Inviával

Korábban a mediterrán országok közül elsősorban Olaszország, Görögország és Horvátország örvendett nagy népszerűségnek. Ma már egyre többen felfedezik a balkán országokban rejlő lehetőségeket. Ha Önnek is fontos, hogy pénztárcabarát módon utazzon, akkor érdemes Montenegróba szervezni a nyaralást!

Montenegró kedvelt utazási célpont, mivel az ország tele van szebbnél-szebb látnivalókkal! Aki szeretne a tengerparton nyaralni, méghozzá úgy, hogy ne kelljen komolyabb költségekkel szembesülnie, annak azt javasoljuk, hogy idén nyáron vegye célba Montenegrót! Az ország érdekessége, hogy habár nem az Európai Unió tagja, ennek ellenére eurót használnak. Az országban viszonylag jól beszélnek angolul, így, ha segítségre van szüksége és beszél idegen nyelveket, akkor könnyen tájékozódhat! Montenegró egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel közel van, olcsóbbak az áraik, mint a nyugati országoknak, ráadásul csodálatos természeti látványosságokkal rendelkezik az ország. A csodás tengerpartok mellett a hegyes vidékek romantikája is hamar rabul ejti az ember szívét!

Montenegróban nem csak látnivalók, hanem kóstolnivalók is bőven akadnak. A mediterrán konyha finomságait mindenképp érdemes megkóstolni. Ezenkívül a füstölt sonkák és a sajtok is rendkívül élvezetesek, így ezeket sem szabad kihagyni! Természetesen a helyi borok is kiválóak, így aki kedveli az ízletes, alkoholos szőlő nedűt, annak mindenképp érdemes megkóstolnia. Az éttermek jellemzően bő választékkal rendelkeznek, így bőven van miből válogatni! Ha egyszer eljut Montenegróba, biztosan életre szóló élményekkel lesz gazdagabb! Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra, ahol az utazási ajánlatokat is meg tudja tekinteni!