Minőségi védőfóliák kedvező áron

Az ujjlenyomat-gátló képernyővédők lipofób bevonatból készülnek, amely taszítja a bőr olajait, és segít ellenállni az ujjlenyomatok és foltok megjelenésével és tapadásával szemben, így a képernyőn lévő nyomatok szinte láthatatlanok minden szögből. Az ujjlenyomat-álló képernyővédő fóliával a mobiltelefon-használók folyamatosan tisztán és vadonatúj állapotban tarthatják képernyőjüket anélkül, hogy folyamatosan tisztítaniuk kellene őket. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Védőfóliák kedvező áron rendelhetőek a digitalweb.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma ha minőségi védőfóliát keres, hiszen a legjobb termékeket találhatja meg kínálatunkban. Azok a felületek, amelyeket rendszeresen érintenek, erős használat után gyakran ujjlenyomatokkal, zsírral, izzadsággal és szennyeződéssel foltosodhatnak. A szennyeződéstaszító, csillogó képernyővédő fólia használatával mindenféle szennyeződés megelőzésére minimálisra csökkenthető az optikai teljesítményt elfedő és gátló biztonsági probléma. Az antibakteriális képernyővédők egyedi bevonatból készülnek, amely gátolja a baktériumok, penészgombák szaporodását, amelyek felelősek a foltok, szagok és egyéb problémákért a mobiltelefonokon és az elektronikus eszközökön.

Speciálisan kialakított bevonatuk elpusztítja a közönséges baktériumok több mint 99 százalékát azáltal, hogy megakadályozza azok növekedését és terjedését. Ez a típus tökéletes azok számára, akik kórházi környezetben, iskolákban és más nyilvános helyeken dolgoznak, ahol a baktériumok szaporodnak, és ahol a tisztaság fontos. További részletekért és rendelésért nézzen be még ma a digitalweb.hu-ra. Weboldalunkon a képernyővédő fóliák illusztrációit is megtekintheti majd.