Minden az elsavasodás elleni étrend részleteiről!

A jobb ízű víz több hidratációt eredményez, ami már jót tesz az egészségnek. De az összes káros vegyi anyag és egyéb nem természetes vegyület eltávolítása megakadályozza, hogy ezek a szennyező anyagok felhalmozódjanak a szervezetben, és károsak legyenek az egészségre. Akár tiszta, akár enyhén rozsdás a víz a környéken, az asztali szűrőrendszer garantálja egészségének védelmét és a savasodást is megszünteti.

Elsavasodás elleni étrend online elolvasható a wellnetviztisztito.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket és mindent megtudhat. A bazsalikom levelek nyugtató és szélhajtó tulajdonságai azonnali megszabadulást nyújtanak a savasságtól. A gázképződés első jelére fogyasszon néhány bazsalikomlevelet, vagy forraljon fel 3-4 bazsalikomlevelet egy csésze vízben, és hagyja pár percig főni. Kortyoljon belőle gyakran. A gyömbér kiváló emésztést biztosít és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A gyömbér segít semlegesíteni a gyomorsavakat, tehát elrághat egy szelet friss gyömbért, vagy ihat egy kanál gyömbérlevet naponta kétszer-háromszor, vagy áztassa meg a friss gyömbért egy csésze forrásban lévő vízben, és igya meg. A rendszeres gyomorégésben szenvedők tudják, milyen fontos elkerülni azokat az ételeket, amelyek kiváltják a refluxukat.

Bizonyos ételek, amelyek magas telített zsírtartalmúak, fellazíthatják a gyomor felső részén található záróizom nyomását. Ha nincs szorosan „zárva”, lehetővé teszi, hogy az étel és a gyomorsav visszafolyjon a nyelőcsőbe és a torokba, gyomorégést okozva. Míg a savak helyükön tartása az egyik módja a gyomorégés elkerülésének, egy másik irányzat az erősen savas ételek kerülését is ösztönzi, hogy megállítsák a savat, mielőtt még a gyomorban lenne. További részletekért nézzen be még ma a wellnetviztisztito.hu weboldalra.