Megyeri Judit könyvei kedvezményes áron

Azt gondolhatja, hogy csak élvezetből olvas, és egy jó thriller olvasása kielégítő és szórakoztató élmény lehet. De sokkal többet kap belőle, mint gondolnád. A thrillerek olvasása számos váratlan előnnyel járhat!

Megyeri Judit könyvei várnak minden kedves érdeklődőt a book24.hu weboldalon, tehát ha érdekelné a Rózsakői rejtélyek című könyv, vagy annak folytatása, keressen fel minket és rendelje meg olcsón. Amikor kinyit egy thrillert, akkor tisztában van a céljával. Egy jó thriller megfogja és nem engedi el, amíg a történet véget nem ér. És néha még akkor sem. Ha a legmocskosabb titokra derül fény, a következmények kiszámíthatatlanok. Alex úgy gondolta, hogy nem tartogat más meglepetést a jövőre nézve. Ugyanaz a monoton munka az édesapja cégénél, ugyanazok az arcok a bulikon, ugyanazok a nők az ágyában. Aztán előkerült a lánya, akit korábban nem ismert, és mindennapjai felborultak. Apává kell válnia, de fogalma sincs, hogyan tegye, ráadásul valaki nyilvánosságra akarja hozni múltjának legdurvább foltját, amely egész életét tönkre teheti. Liza jó ötletnek tartotta, hogy a Rózsakő közelébe költözött. Így legalább a barátnője, Flóra mellett lehet, akit nemrég majdnem megölt egy őrült gyilkos. Munkát vállal a szomszéd város középiskolájában, miközben görcsösen próbálja bebizonyítani, hogy nincs komoly kapcsolata, és Alex valamint az együtt töltött éjszakák semmit sem jelentenek számára.

A férfi zsaroló azonban mindent összezavar. Alex és Liza körül folyamatosan izzik a és még együtt kell rájönniük, mi áll a fenyegetések mögött. Egyszerű zsarolás vagy valami sokkal több? Halloween közeledik, de a csontvázak nem ünnepi dekorációként szolgálnak, hanem egymás után pattannak ki a szekrényből. Látogasson el Rózsakőre egy újabb izgalmas kalandért, és vizsgálja meg a szereplőket! Amennyiben megrendelné ezt a könyvet nézzen be bátran a book24.hu weboldalra.