Life tv az interneten

A Life Network néven indult a life tv csatorna, és ekkora a csatorna hangja Varga Rókus és Peller Mariann volt 2017-től 2019-ig, Spilák Klára pedig 2019-től 2020-ig töltötte be a pozíciót. Jelenlegi a csatorna hangja Kiss Márti, de az ajánlók egy része Bodrogi Attilával készült.

Life tv műsor az interneten elérhető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg akár az egész heti life tv műsort. Az ébredj velünk című reggeli műsorban Csonka András és Berenczki Zoltán is rendszeresen részt vesznek. Csonka András magyar színész, énekes és műsorvezető. Még a Família Kft idején is ő vezette az éjszakai rádióadásokat a Petőfi állomáson. 1997-ben lehetőséget kapott arra, hogy saját félórás blokkjával fellépjen Friderikusz Sándor műsorában. 1998-tól egy évig vezette a TV2 Kifutó című műsorát. 2000-től 11 éven keresztül az RTL Klub Reggeli műsorának egyik műsorvezetője volt. 2013-ban vezette Lilu oldalán a Szombat Esti Láz táncműsor negyedik sorozatát, és Keleti Andrea oldalán táncosként 2006-ban megnyerte a show második évadját.

Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer. Az Ernst Thälmann, majd a Sallai Imre Általános Iskola tanulója volt. 5-10 éves koráig versenyszinten úszott a Vasas SC-ben, majd négy évig kajakozott az MTK-ban. A Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában végzett. Ebben az időben volt aktív az első zenekara, a Styx. Dobolt, két évig hegedült és két évig énekelt a Magyar Rádió Gyermekkórusában. A középiskola alatt Toldy Mária énektanárhoz ment, aki tehetségét felismerve az első meghallgatás után felvette. 2001-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskola Operett és Zenei Tanszékén. Napjainkban a life tv reggeli műsorában tevékenykedik amiről mindent megtudhat a musor.tv-n.