Körömágyhosszabbító kedvezményes áron az interneten is!

Amíg a természetes körömágyak egészségesek, végezhet géllel körömágyhosszabítást. De vannak kivételek. Ha a körömágyak fertőzöttek vagy nagyon vékonyak, érdemes halasztani. Hasznos az is, ha van egy kis hosszúság a hosszabbítások beszerzése előtt. Nem ajánljuk a gél hosszabbítást kezdőknek, akiknek nagyon lerágott vagy rövid körmeik vannak, mert szükség van egy körömágyra a hosszabbításokhoz, vagy nincs támasztékuk és gyorsan leesnek.

Körömágyhosszabbító vár minden kedves érdeklődőre a marilynails.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja a hosszabbító kínálatunkat az árakkal együtt. Ezek a hosszabítások két héttől négy hétig tarthatnak, a körömtechnikus készségeitől függően, valamint attól, hogy a körmei természetesen mennyire zsírosak. Azok, akiknek általában zsírosabbak a körmeik, hamarabb észreveszik a megemelést. A zselé hosszabbításokat acetonos áztatással távolítják el, bár a géles hosszabbításokat ajánlott szakszerűen eltávolítani. Vannak, akik nagyon enyhén lereszelik a tetejét, így könnyebb eltávolítani. Ellenkező esetben ugyanúgy eltávolítják, mint a szokásos gél manikűrt. És bár a zselék gyengédebbek a körmökön, egy kis eltávolítás utáni TLC még mindig segít.

A géles hosszabbításokat általában az akrilok egészségesebb alternatívájának tekintik – mind az Ön, mind a körömtechnikusa számára. A gélhosszabbítások könnyűek, és természetesebbnek tűnnek, mint az akril körmök. És amellett, hogy kevésbé károsítják a körömágyat, könnyen felvihetők, és nincs olyan intenzív szaguk, mint az akrilnak.  Az akrilokat általában polimer (por) és monomer (folyadék) összekeverésével alkalmazzák, hogy tésztaszerű állagot hozzanak létre, amelyet a körömtechnikusok formáznak, és lereszelik, hogy elvékonyítsák. További információkért és körömágyhosszabbító rendelésért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.