Készítsen csodás körmöket UV LED lámpa használatával!

Manapság nagyon sok nő jár körmöshöz, hogy csodás manikűr legyen kezein. Az ügyeskezűek akár arra is vállalkoznak, hogy saját maguknak készítsék el a manikűrt. Akár körmösként dolgozik, akár lelkes hobbista, az alapanyagokon és a felszerelésen semmi esetre sem szabad spórolni!

UV LED lámpa elengedhetetlen kellék a körmös szakmában. Egy kezdő vállalkozás vagy egy otthon tevékenykedő, a manikűrözésre hobbiként tekintő nő számára nagyon nem mindegy, hogy mit mennyiért sikerül beszerezni. Bizonyos alapanyagokon és kellékeken semmi esetre sem szabad spórolni. Ilyen például a körmöslámpa is. Az UV LED lámpák számítanak a legkorszerűbbeknek, így sokan ezeket a lámpákat választják. Kétségkívül jó döntés beszerezni egy ilyen lámpát, arra azonban ügyelni kell, hogy a lámpa megfelelő teljesítménnyel rendelkezzen. Sokan aggódnak amiatt, hogy a műkörmös lámpák talán rákos megbetegedést okoznak. Ettől azonban nem kell tartani, mivel olyan UV tartományban világítanak a lámpák, melyek az emberi szervezetre nézve veszélytelenek. Csak arra kell ügyelni, hogy ne nézzen hosszan a lámpába, mert az UV fény káros lehet a szem számára.

Banális kérdésnek tűnhet, de sokan mégis kíváncsiak rá, hogy az UV, LED és UV LED lámpák barnítanak-e. Alapvetően érthető, hogy egyesek miért gondolkodnak el ezen, azonban a körmöslámpa egyáltalán nem barnít, mivel ahhoz UV-B sugarakra lenne szükség. Ezzel ellenben a körmöslámpák UV-A sugarakkal működnek, ezért nincs szó barnító hatásról. Érdemes alaposan tájékozódni, elolvasni a körmöslámpa leírását, hogy megfontolt döntést tudjon hozni és az igényeinek megfelelő lámpát tudja megvásárolni. Ha szeretne bővebben tájékozódni, illetve megtekinteni a kínálatot, akkor látogasson el a marilynails.hu webáruházba!