Kerti szerszámok jó áron beszerezhetők!

A kényelem érdekében válasszon egy erős ágvágót, amely lehetővé teszi, hogy nagy ágakat vágjon át erőlködés nélkül. A mechanizmustól függetlenül válasszon jó minőségű pengékkel rendelkező modellt. A legjobbak kezelt vagy edzett acélból készülnek. Az ár általában jó minőségi mutató. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat.

Kerti szerszámok széles kínálata várja a citidepo.hu weboldalon, ahol minőségi ágvágót is rendelhet többféle kerti munka elvégzéséhez, ezért érdemes benézni hozzánk még ma. Az ágvágó egyfajta olló, amelyet gallyak és apró ágak metszésére használnak, mint például a nagyon hosszú nyéllel ellátott metszőollók. Ezek a legnagyobb típusú kézi kerti szerszámok. Általában két kézzel, és általában 30 centiméter (12 hüvelyk) és 91 centiméter (36 hüvelyk) közötti fogantyúkkal működtetik őket, hogy jó tőkeáttételt biztosítsanak. Néhányuk teleszkópos fogantyúval rendelkezik, amely két méter hosszúra nyújtható a tőkeáttétel növelése és a fa magas ágainak elérése érdekében. Az ágvágókat elsősorban az 5 centiméternél kisebb átmérőjű faágak metszésére használják. Néhány újabb ágvágó egy sebességváltó vagy összetett karos rendszerrel működik.

Amennyiben többet tudna meg a kerti szerszámokról és megtekintené ágvágó vagy metszőolló kínálatunkat, esetleg kerti locsolót rendelne vagy egyéb berendezéseket nézzen be hozzánk a citidepo.hu weboldalra, hiszen termékeink között válogatva biztosan megtalálja majd azt amit keres, és megtalálhatja termékeink illusztrációit, valamint az árakat is ezért érdemes ide látogatni. Ha kérdések merülnének fel a termékekkel kapcsolatban, ezeket is felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal elérhetőségeink egyikén, és minden kérdésére választ kap.