Hu domain regisztráció mindenkinek!

Weboldal keresésekor lehetősége van a keresőmotor tetején található keresősávba beírni a domain nevet vagy az IP-címet. Mindkettő elviszi a kívánt célhoz. A tartományok hasonló klaszterekbe történő kategorizálásának és csoportosításának megkönnyítése érdekében hét legfelső szintű tartományt, más néven kiterjesztést különítettek el.

Hu domain regisztráció várja az awh.hu weboldalon, ezért nem fogja megbánni ha ide kattint, amennyiben domain regisztrációra lenne szüksége. Ezek a bővítmények segítenek azonosítani, hogy mihez kapcsolódik a webhely, például a célhoz, a származási földrajzi területhez vagy a tulajdonos szervezethez. Minden legfelső szintű domainnek más-más nyilvántartása van, amelyet egy meghatározott csoport kezel az ICANN támogatása alatt. A domain név megszerzéséhez regisztrálnia kell a kívánt nevet az ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) néven ismert nonprofit szervezetnél. Az ICANN alapszabálya kimondja, hogy „Felelős az internet koordinálásáért és numerikus tereiért, biztosítva a hálózat stabil és biztonságos működését”. A domain név regisztrálásához domain név regisztrátor segítségét kell igénybe vennie, ezért is van most itt weboldalunkon! A domainnév kiválasztását, elérhetőségének ellenőrzését és a domainnév költségének megállapítását követően el kell küldenie a kívánt domain nevet nekünk.

Ezután a következő információkat kell megadnia: Az Ön által választott domain nevet, a regisztráló elérhetőségeit: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, fizikai cím, telefonszám, adminisztratív elérhetőség és számlázási elérhetőség. A választott domain regisztrációs időszakát is meg kell adni, valamint fizetési és számlázási adatait. Ezen információk elküldését követően megkezdjük a domain név regisztrációs folyamatát. Elküldjük a domain név kérelmét, valamint elérhetőségeit. Hu domain regisztrációért keresse fel bátran az awh.hu weboldalt.