Hágcsó szabvány és hágcsó rendelés

Ipari szabványos rögzített függőleges hágcsó 2-6 m közötti padlótól a mennyezetig terjedő magassághoz (különleges méretek külön kérésre) kapható, rögzített biztonsági ketreccel szállítva, amelyet a tetőbejárati nyílás alatti elhelyezésre terveztek.

Hágcsó szabvány és hágcsó rendelés várja a gravetti.hu weboldalon tehát keressen fel minket bátran ha többet szeretne megtudni termékeinkről és berendezéseinkről. Csapatunk függőleges létrákat kínál, amelyeket ketrecekkel vagy ketrec nélkül terveztek. A 20′ feletti létrákhoz kód szerinti ketrec szükséges. A létrákat másodlagos hozzáférésként a magasföldszintekhez, a kifutókhoz és a karbantartási területekhez használják. A hágcsók egyszintes irodaépületek tetőfedésére is szolgálnak. A függőleges létrarendszer összeszerelése nemcsak rendkívül egyszerű, hanem 30%-kal gyorsabban is elvégezhető, mint a hasonló rendszerek esetében. Rögzített, ketreccel ellátott létráink teljesen zárt, biztonságos hozzáférést biztosítanak szinte minden helyzethez 3-10 m emelkedési magasság mellett, előre megfúrt alkatrészkészletként szállítjuk őket, készen a helyszíni beszerelésre.

Jellemzően ott használják, ahol a tetőhöz vagy a felső részhez nyíláson keresztül kell hozzáférni. Minden csavar és anya már előre fel van szerelve az alkatrészekre. Minden projekthez részletes szerelési útmutatót adunk. A biztonsági ketrec merevítői G-profilok, amelyekbe a kalapácsfejű csavarok könnyen beilleszthetők a függőleges hágcsók felszerelése után. Ezt követően ez lehetővé teszi a merevítők könnyű eltolását még a felszerelés után is. Amennyiben ennél is többet tudna meg és rendelni szeretne, nézzen be a gravetti.hu weboldalra és itt a teljes készletet is megtekintheti ha éppen erre kíváncsi.