Gyors és megbízható fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra

A migrén nem egyedi probléma, hiszen rengeteg embert érint világszerte. Hazánkban minden tizedik ember szenved a kínzó fejfájástól, mely ráadásul gyakran kellemetlen panaszokkal jár együtt. A tapasztalatok alapján a nőket háromszor nagyobb arányban érinti a probléma, mint a férfiakat.

Fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra hamar enyhülést hozhat a Dolixir formájában. A migrén kialakulásában számos tényező közre játszhat. Az egyik legfőbb oka a migrén kialakulásának az olyan szélsőséges időjárási tényező, mint például az erős fronthatás, a heves esőzés vagy a magas páratartalom. Emellett bizonyos ételek és italok is problémát okozhatnak. Tipikusan ilyenek az alkoholos italok, a kovászolt vagy marinált ételek, a nagyobb mennyiségű koffein vagy némely fűszerek. De, a túlzott stressz is kiválthatja a migrénes fejfájást, illetve némely gyógyszerek. A kutatások arra is rávilágítottak, hogy a genetika is hozzájárulhat a betegség kialakulásához. Nők esetében a hormonok ingadozása is előidézheti a fejfájást. A menopauza, szülés és várandósság hormonális változásai okozzák gyakran a problémákat.

Sajnos nincs konkrét gyógymód a migrénre, viszont némely természetes alternatívák, mint például a pihenés vagy az akupunktúra hatékonyan segíthetnek a panaszok enyhítésében. A Dolixir szintén hatékony módszer a fájdalom ellen. A spray formátum kiváló opció, ha gyors megoldásra vágyik. Tizennégyféle gondosan válogatott hatóanyag pontos kombinációjából épül fel a termék. Külsődlegesen alkalmazható, így nem kell az étkezéshez kötni használatát, mely nagy könnyebbséget jelent. Egyszerre akár több területen is lehet használni, sőt, akár több családtag is használhatja egy időben. A termék teljesen biztonságos, nem tartalmaz alkoholt, szintetikus illatanyagot vagy tartósítószert.