Érettségi előkészítő az erettsegi-felkeszito.hu-n

Találja meg elkötelezett hallgatók csoportját, akikkel együtt tanulhat az érettségire. A csoportos tanulás ideális alkalom a jegyzetek áttekintésére és összehasonlítására, egymás kérdéseinek feltárására, ötletek elmagyarázására egymásnak, a közelgő vizsga és a nehéz fogalmak megbeszélésére.  Állítson be egy napirendet és egy meghatározott időkeretet a csoportos tanulmányi foglalkozáshoz, hogy a közös munka ne térjen el a témától.

Érettségi előkészítő az erettsegi-felkeszito.hu weboldalon érhető el méghozzá igen alacsony áron, tehát ne habozzon, keressen fel minket és mindent megtalál ami a felkészüléssel kapcsolatos. Tartsa nyitva a fülét az órán. A professzora néha mond egy-egy szót az érettségiről vagy bemutatja a tanulmányi stratégiákat. Minden nap az órán kell lennie, hogy ilyen segítséget kapjon. Ez különösen igaz a tesztek és a záróvizsgák közeledtével. Alaposan használja az áttekintő lapokat. Minden nap ellenőrizze a jegyzeteit. Adjon hozzá kulcsszavakat, összefoglalókat, ötlettérképeket, grafikonokat, diagramokat, vitapontokat és kérdéseket, ahol alkalmazható. Szánjon időt arra, hogy az óra után megszervezze az előadási jegyzeteket, hozzáadva a laboratóriumok és tanfolyamok legfontosabb példáit. Jegyezzen fel mindent a tanfolyam olvasmányairól. Ezeket a megjegyzéseket rendszeresen át kell tekintenie. Ismét készítsen vizuális fejlesztéseket, ha lehetséges. Értékes információk rögzítéséhez használja mind a tanfolyamfüzetet, mind a szöveg margóit.

Érettségi előkészítő
Érettségi előkészítő

Ügyeljen arra, hogy bőven aludjon. Az alvási órák gyakran azok az időszakok, amikor teljesen szintetizáljuk az információkat, különösen azokat a témákat, amelyekkel lefekvés előtt pár órával foglalkoztunk. A lehető legfrissebb akar lenni, és képesnek kell lennie arra, hogy teljes mértékben elővegye memóriáját a vizsga letétele közben. Amennyiben érettségire készül nézzen be hozzánk az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.