E könyv áruház online

Az e-könyveket letölthetjük és tárolhatjuk későbbi felhasználás céljából. Az e-könyvet hordozhatja, és bármikor elolvashatja őket. A diákok és az alkalmazottak otthon és akár utazás közben is átnézhetik a tananyagot. Kényelmes az utazók számára is. Néhány e-olvasónál elérhető az offline hozzáférhetőség, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy internetkapcsolat hiányában is használják azokat és bárhol könyvet olvassanak.

E könyv áruház online várja a dibook.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és mindent megtalál az e könyvekkel és a rendeléssel kapcsolatban. Ellentétben a nyomtatott könyvekkel, amelyeket a könyvesboltban kell megrendelni vagy megvásárolni, a szállításra való várakozás vagy a könyvesboltba való látogatás felesleges, mert az olvasók bármikor és bárhol könnyen elérhetik az e-könyveket. Az e-könyvek tartalma többnyire felhőalapú, vagyis bármikor frissíthető. A szerzők és a kiadók mindig hozzáadhatják a naprakész információkat, és a legfrissebb digitális tartalommal látják el a felhasználókat. Ez megspórolja az újranyomási költségeket és a folyamatban eltöltött időt. Az e-könyv tartalmát több felhasználóval is megoszthatja. Az e-könyv közösségi jellemzője lehetővé teszi a tartalom megosztását ami a nyomtatott könyvekkel nem lehetséges. Lehet, hogy egy kinyomtatott könyvet egyszerre egy személlyel oszt meg, de egy e-könyvet egyszerre sok emberrel meg lehet osztani. A hallgatók és az alkalmazottak ezt a funkciót használhatják társaikkal való együttműködésre.

A kibővített valóság egy teljesen új szintre emelte az eBook-élményt. A szövegeket és képeket most egy kibővített háromdimenziós képpel lehet beágyazni, amely megjelenik a felhasználó képernyőjén. Az olvasók megtekinthetik a kép számítógép által létrehozott 3D modelljét, ami sokkal magával ragadóbbá teszi az olvasást és a tanulást. Amennyiben többet tudna meg az e könyvekről, nézzen be a dibook.hu weboldalra.