Agatha Christie regényei kedvezményesen

Christie első gyilkossági rejtélyét, a Titokzatos stylesi eset címmel 1920 -ban tették közzé. A főszereplője mostani leghíresebb karaktere, Hercule Poirot volt, és annyira nagy sikert aratott, hogy kiadója felbérelte, hogy írjon további öt könyvet közvetlenül a Titokzatos stylesi eset kiadása után.

Agatha Christie regényei kedvezményes áron megrendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha ön is régóta meg szeretné már vásárolni ezeket a regényeket. Bár igaz, hogy Christie titokzatos felépítése teljesen zseniális volt, maga Poirot írása teszi igazivá a könyvet. Nagyon méltóságteljes személyisége van, de vannak olyan furcsaságai is, amelyek miatt az olvasók jobban érdeklődnek karaktere iránt: teljes szimmetriát igényel a reggelizés során, megveti a rendetlenséget, mindig tökéletesen van felöltözve. Karaktere meggyőző, ahogy Sherlock Holmes: Poirot vicces, gyors eszű és hihetetlenül intelligens, de képes elismerni, hogy téved, és felismeri a hibáit. Poirot csiszolt személyisége és alázata hőssé teszi őt az olvasók szemében. Harminchárom regényben és ötvenkilenc novellában szerepelt, ami egyértelműen mutatja népszerűségét, és mindenki annyira szerette, hogy még a New York Times címlapján is nekrológot kapott.

Christie jól tudta, mi teszi vonzóvá a karaktert, és ezt használta ki annak érdekében, hogy minden általa írt detektívregény bestseller legyen. Senki sem akar egy egész könyvet kiadni egy beragadt, unalmas nyomozóval, így természetesen Christie taktikája Poirot írásával az lenne, hogy biztosítsa, hogy elég okos ahhoz, hogy kitartsunk vele. Írás közben sokat utazott, ami lehetővé tette számára, hogy izgalmasabb helyszíneket találjon könyveinek. Ez is jobb inspirációt adott neki karaktereihez. További információkért és részletekért nézzen be még ma a book24.hu weboldalra.