A Lexmark nyomtató patron árak nálunk a legjobbak!

A Lexmark International Inc. egy magántulajdonban lévő amerikai vállalat, amely lézernyomtatókat és képalkotó termékeket gyárt. A cég központja Lexingtonban, Kentucky államban található. 2016 óta három kínai vállalat konzorciumának tulajdonában van: az Apex Technology, a PAG Asia Capital és a Legend Capital tulajdonában.

Lexmark nyomtató patron árak elérhetőek az onlinetoner.hu weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtudhat a patron rendelésről. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség magában foglalja tevékenységeinket, ahol költséghatékony bevált gyakorlatokat alkalmazunk az energiatakarékosság, a bölcs vízfelhasználás és a hulladék csökkentése terén; és kiterjed a közösségünk támogatására is, ahol a Lexmark munkatársai elkötelezettek a tisztább, okosabb, biztonságosabb jövő létrehozása iránt, ahol élünk és dolgozunk. A Lexmark azzal az ígérettel kezdődik, hogy innovatív, kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújt környezetvédelmi és társadalmi szempontból felelősségteljes módon, beleértve azokat a termékeket és megoldásokat, amelyek segítik az ügyfeleket saját fenntarthatósági céljaik elérésében.

A Lexmark 1991. március 27-én alakult, amikor a Clayton & Dubilier befektetési vállalkozás befejezte az IBM Information Products Corporation, az IBM nyomtató-, írógép- és billentyűzetműveleteinek tőkeáttételes kivásárlását. Ahogy a Lexmark szerepe a környezetre gyakorolt ​​hatás minimalizálásában segít, a Lexmark Cartridge Collection programot bevezették, hogy ösztönözzék az ügyfeleket hulladékpatronjaik újrahasznosítására. A Lexmark patronzacskói és -dobozai újrahasznosítás céljából is felhasználhatók, lehetővé téve a hulladékpatronok visszaadását a Lexmark számára, gondatlan környezeti hatás nélkül. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel az onlinetoner.hu weboldalt ahol a teljes patron kínálatot is megtekintheti.