Időskori vitamin – gingko biloba az egészségért!

Úgy tűnik, hogy a Gingko biloba fokozza a libidót azáltal, hogy befolyásolja a hormonális egyensúlyt, ami elősegíti a nemi szervek területére irányuló véráramlás fokozását. Ez segíthet a merevedési zavarban szenvedő idősebb férfiaknak is.

Időskori vitamin – gingko biloba várja önt is a vitaminstore.hu weboldalon, tehát érdemes ide látogatni ha ön is kipróbálná a gingko bilobát és kedvező áron szeretné megvásárolni azt. Az elkészítési mód az elérni kívánt előnytől és a kiegészítőt előállító laboratóriumtól függően változhat. Ezért mindig a legjobb, ha elolvassa a címkén található utasításokat, vagy kikéri egy természetgyógyász véleményét. A ginkgo biloba kivonat standard adagja a mentális koncentráció javítására 120-240 mg, 1-4 órával az előadás előtt. Táplálék-kiegészítőként vagy egyéb terápiás célok elérése érdekében a standard adag 40-120 mg, naponta háromszor. A ginkgo, a világ egyik legrégebbi élő faja, nagy múltra tekint vissza a hagyományos kínai orvoslásban. A királyi udvar tagjai ginkgo diót kaptak szenilitás miatt.

A ginkgo egyéb történelmi felhasználásai az asztma, a hörghurut, valamint a vese- és húgyhólyag-rendellenességek voltak. Manapság a ginkgo levelek kivonatát étrend-kiegészítőként népszerűsítik számos betegség esetén, beleértve a szorongást, allergiát, demenciát, szemproblémákat, perifériás artériás betegségeket stb. A ginkgo-t régóta használják vérbetegségek és memóriaproblémák kezelésére. Manapság leginkább úgy ismert, mint a memória potenciálisan éles megőrzésének módja. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt, ahol elérhetőségeinket is megtekintheti, tehát bármikor kérdéseket tehet fel nekünk a vitaminokkal és a rendeléssel kapcsolatban.