Ideiglenes tárolásra egy hűtőház bérlése lehet a legjobb döntés

Ipari méretekben az élelmiszerek tárolása komoly logisztikát igényel, különösképp, ha olyan áruról van szó, amit folyamatos hűtést, illetve fagyasztást igényel. Emellett az is nagy dilemmát jelenthet, ha erre csak időszakosan van szükség, hiszen ilyen esetekben szinte biztosan nem éri meg fenntartani egy saját raktárat erre a célra.

Ilyenkor a hűtőház bérlés egy kiváló alternatívát jelent. Legyen szó kisebb mennyiségről, vagy akár több száz raklap élelmiszerről, a kellő kapacitás mindig biztosított, így pedig garantált, hogy a termékek megőrzik kifogástalan minőségüket. Ugyanakkor mielőtt szolgáltatót választanánk, mindenképpen érdemes megvizsgálnunk a legfontosabb szempontokat. Egy hűtőház kapcsán ugyanis kardinális jelentősége van például az elérhetőségnek. A Jég-Sziget komplexuma ilyen szempontból is kifogástalan jellemzőkkel bír, hiszen Nagytarcsán, az ipari parkban található, ami nem csak kellő közelségben van a fővároshoz, de ráadásképp az autópályákról is rendkívül egyszerűen megközelíthető.

Döntésünk során ugyancsak nagy befolyással bír, milyen egyéb kiegészítő szolgáltatásokra lehet szükségünk. Egy hűtőház ugyan frissen tartja a leszállított árut, ám gyakran ez még önmagában nem elégséges. Szerencsére a több éves tapasztalattal rendelkező profi csapat akkor is hathatós segítséget nyújt, ha a termékek be-, illetve átcsomagolásáról, vagy épp felcímkézéséről van szó. Ráadásul a rendelkezésre álló kapacitás is óriási. A hűtőház két raktára mintegy 900 négyzetméter befogadóképességgel rendelkezik, emellett a sokkoló fagyasztó kamrában 10 tonnányi áru gyorshűtésére van lehetőség. Így tehát egy olyan komplex szolgáltatást vehetünk igénybe, ami magában foglalja a logisztikát, valamint az élelmiszerek kezelésének több lépését is, ez pedig hatalmas segítséget jelenthet.