Hegyikristály karkötő – Béke és harmónia

Az emberiség már évezredek óta használja a karkötőket ruházatának kiegészítőjeként: nemcsak dekoratív célok miatt, hanem a karkötőhöz társított szimbólum illetve gyógyhatás is állhat egy ékszer kiválasztása mögött.

A hegyikristály karkötő viselése békét és harmóniát hozhat az életünkbe, talán ennek is köszönhető, hogy a hegyikristály az egyik legismertebb és legkeresettebb ásvány az ékszerboltokban és az online webáruházakban is. Ugyanis ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor ki ne vágyna egy boldog, békés, kiegyensúlyozott élet után.A kristály legismertebb változatai átlátszóak, de vannak olyan kövek is, melyek zárványt tartalmaznak (tejkvarc, rutilkvarc, aura kvarc). Már az ókorban dísztárgyak, vázák és ékszerek készítésére használták fel. A hegyikristály a 12 mesterkristály egyikeként hozzásegíthet minket ahhoz, hogy testi, lelki és szellemi síkon is minél hatékonyabban összehangoljuk érzelmeiket, gondolatainkat és cselekedeteinket. Hatása az ásványok világában egyedi és páratlan: azt szokták mondani róla, hogy felerősíti minden más ásvány hatását.

A buddhizmusban a béke és a harmónia köve, mely hatékony segítség lehet a depresszió, a félelem tüneteinek feloldásában, illetve a gondolataink megtisztításában is.

A hegyikristály karkötőket viselhetjük a bal vagy jobb csuklón is, a lényeg az, hogy nekünk megfelelő legyen a karkötő. A tökéletes, személyiségünknek megfelelő ékszer kiválasztásában segíthet a Csillaggyöngy Ékszer webáruház hegyikristály kínálata, amiben a teljes hegyikristály karkötők mellett megtalálhatók a kristály más kövekkel kombinált ékszer változatai is. Az ásványok ismerete és viselése során olyan tapasztalathoz juthat, ami segíthet annak eldöntésében, hogy az Ön számára mely ásványok viselése a legszimpatikusabb és a leghasznosabb. Ebben és ismereteinek bővítésében hasznos segítséget talál több mint 40 ásvány legfontosabb tulajdonságairól.
Keresse fel webáruházunkat, ahol a hegyikristály karkötők egyre szélesebb kínálata várja.