Business central minden vállalkozás számára

A Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábbi nevén Dynamics NAV) a Microsoft első számú közép-piaci üzleti menedzsment megoldása. A Dynamics NAV-ot működtető technológiára épülő Business Central egyetlen felhasználói felületen egyesíti az üzleti folyamatokat a pénzügyi és projektmenedzsmenttől a műveleteken és az ellátási lánc menedzsmenten keresztül.

Business central elérhető a devit.hu weboldalon méghozzá a legelérhetőbb árakon, tehát nézzen be ide és itt megtalálhatja a business central minden részletet az árakkal együtt. A Microsoft Dynamics 365 Business Central segíti a kis- és középvállalkozásokat abban, hogy jobban átláthassák üzleti tevékenységüket, és növekedjenek egy olyan megoldással, amely skálázható és bővíthető az üzleti folyamatok automatizálásával és optimalizálásával. Ez egy átfogó vállalkozásmenedzsment-megoldás, amelyet kis- és középvállalkozásoknak terveztek, amely automatizálja és észszerűsíti az üzleti folyamatokat, és segít az Ön vállalkozásának kezelésében. Ha átfogó üzleti menedzsment megoldást keres, akkor fontolja meg a Dynamics 365 Business Central alkalmazást. Egyszerűen alkalmazkodik és használható, segít az üzleti együttműködésben, és okos döntéseket hoz.

A Microsoft Dynamics NAV szolgáltatásain alapuló Dynamics 365 Business Central egyszerűen adaptálható. Az üzleti alkalmazások kibővíthetők és használhatók más Microsoft Cloud szolgáltatásokkal, például a Power BI, a Microsoft Flow, az Office 365 és a Power Apps segítségével. Ez egy olyan alkalmazás, amely alkalmazkodik a növekvő vállalkozáshoz és a változó üzleti követelményekhez, miközben kihasználja a fejlett technológia előnyeit. Dynamics 365 Business Central, korábban Microsoft Dynamics NAV néven ismert. További részletekért nézzen be a devit.hu weboldalra.