2017-es divattrendek

Az idei évben eltűnnek a túlméretezett kiegészítők, minden kihívóbb ruhadarab háttérbe szorul, és a lágyabb, finomabb vonalak kerülnek majd előtérbe. Idén a 70-es évek divatjának jellemzőit láthatjuk a divatmagazinokban, tehát ha valaki követni szeretné az idei divatot, akkor akár a szülők ruhatárában is szét lehet nézni néhány divatos, 70-es évekbeli darabért.

A csíkos minták idén nagy népszerűségnek fognak örvendeni, minden milyen kombinációban, de a csíkos minta uralkodó lesz. Bár a csíkos ruhadarabok nem mindenkinek állnak előnyösen, azért ezekkel a darabokkal is lehet egy kicsit csalni, legyen az hajszálvékony csíkos ruhadarab, vagy vastagabb csíkos. A neon színeknek búcsút mondhatunk idén, hiszen a homogén színek lesznek inkább divatosak. A sárga és kék kombinációja, a rose gold és a rozsaszín bármely árnyalata trendi lesz idén, tehát idén a nyárias, tavaszias színek fognak majd uralkodni. A nyári ruhákon egyre többször fognak megjelenni festmények, ami 2013-ban is divat volt, de úgy tűnik ez idén is visszaköszön.

A horgolt ruhák különösen nagy népszerűségnek fognak majd örvendeni, és akár a kinőtt horgolt mellényekből is lehet egy igen trendi top-ot varázsolni, ezért érdemes a kinőtt ruhák szekrényében is válogatni. Amikor a horgolt ruhákra kerül a sor, akkor szintén a sárga-kék színek kombinációja fog uralkodni. Idén az esküvői ruhák terén is komoly változások lesznek, vagyis a menyasszonyok idén nemcsak a ruhák között válogathatnak, de lesznek esküvői nadrágkosztümök is. Végül pedig a smink terén is lesz néhány változás idén, mégpedig trendi lesz a konfetti smink. Bár elsőre furcsának hangzik a konfetti smink, viszont ezekkel bárhogyan fel lehet díszíteni az arcot, ráadásul ezek minden sminkes boltban beszerezhetőek lesznek, de party boltokban is fellelhetőek lesznek majd.