Hasznos ötletek a gyertyákkal való díszítéshez

Ha szereti a gyertyát, fontolja meg az ezekkel való dekorálást az egész lakásban. Sok innovatív módszer létezik a gyertyák dekorációként való használatára az egész otthonban, a választás pedig csak az Öné. Valójában, ha a gyertyafényről van szó, egyetlen helyiség sincs kizárva.

Noha az ünnepi szezonban minden bizonnyal szemtanúi vagyunk a gyertyák beáramlásának az egész otthonban, ne feledje, hogy a gyertyák egész évben ragyoghatnak a helyiségben. Készen áll a díszítésre? Olvassa tovább, hogy megtudja, mások hogyan integráltak zökkenőmentesen különböző típusú gyertyákat a házukba. Különböző méretű gyertyatartók ragyoghatnak a fő étkezőasztalon. A gyertyák egész évben kiváló alkotóelemei az asztali tájnak, és még fontosabbak lesznek a téli ünnepek alatt. Ne féljen összegyűjteni néhányat, és elhelyezni az asztalra. A bárkocsiknak természetesen nem kell kizárólag alkohol és üvegáru elhelyezésére szolgálniuk. Miért nem rakja ki ide kedvenc gyertyatartóit is? Ezek a kandeláberek egy csipetnyi vintage csillogást adnak, és sokkal ünnepibb hangulatot varázsolnak a barátok fogadására.

Nem működik a kandalló? Nincs semmi gond! Helyezzen gyertyákat a belsejébe, hogy barátságos ragyogást hozzon létre. Akár valódi, akár műgyertyát választ, az elemmel működő gyertyákat is használhatja. Minél többet helyez ki, annál jobb. Vásároljon kúpos gyertyákat szórakoztató formában, és használja őket, hogy bájos megjelenést hozzon létre a komódon. Ezek a gyertyák gyújtatlan állapotban is lenyűgözőek. Állítson ki magas gyertyatartókat az étkező büféasztalán, hogy eleganciát adjon fő szórakozóhelyének. Mindig jó, ha egy illatos gyertya ég, miközben pihen a nappaliban. Ha kis kiegészítőket helyez el a dohányzóasztal tetején lévő tálcára, akkor a tér teljesebbé válik.