Hangyaírtó – Nincs többé hangya, csak biztonságos kert!

A közösségben élő, szorgos kis rovarok letelepedése gyakran okoz bosszúságot. Mivel több jó tulajdonságuk is van, sokakat kellemetlenül érint, ha el kell őket távolítani a ház tájékáról, ám ez mégis elkerülhetetlen. A lelkiismeret csillapítása érdekében azonban lehet létrehozni számukra élőhelyeket olyan területen, ahol senkit nem zavarnak tevékenységeikkel.

A házból vagy annak környékéről való száműzésükhöz hatékony módszer a hangyaírtó szerek alkalmazása. No persze ezekből is van temérdek modell már a piacon, nem egyszerű a döntés. Ami befolyásoló tényező lehet először is az, hogy hol ütötte fel fejét a probléma. Amennyiben az udvaron alakították ki bolyukat, a por készítmények nem a legjobbak a hangyaírtásra, mivel azok nem kompatibilisek az időjárás viszontagságaival. Ellenben a hanygírtó készülék, mely napelemmel működik, kiválóan alkalmas a feladatra. A sunikft.hu oldalon található típus 400 négyzetméternyi területet képes hatékonyan hangyamentessé tenni. S mivel napelemmel üzemeltethető, akár 24 órán keresztül is működhet megszakítás nélkül, persze ehhez fontos a napelem panelek tisztántartása. A működése nagyon érdekes, ugyanis olyan hangjelzéseket képes kibocsátani, melyet a hangyák inkább elkerülnek, s önként távoznak a hangyaírtó által védett területről. Fontos megemlíteni, hogy ez a különös zaj az emberekre és más állatokra teljes mértékben ártalmatlan!

Amennyiben a hangyaírtás beltéren esedékes, a por készítmények használata célravezető. Ezeket a kis rovarok vonulási útvonalára kell szórni, s a probléma rövid időn belül teljesen megszűnik. Az ilyen típusú a hangyaírtó eszköz alkalmazásánál azonban kiemelten fontos a biztonsági előírások és az óvintézkedések betartása! Bármelyik típus is szükséges a hangya probléma megszüntetésére, a sunikft.hu oldalról, raktárkészletről beszerezhető! Csak helyezzék virtuális kosarukba a kívánt terméket, majd kövessék a tovább lépéseket, s a leadás időpontjától függően, akár már egy munkanapon belül megtörténhet a kiszállítás! Elég a hangyainvázióból!