2019-ben várható legnagyobb események és legnagyobb trendek

Minden évben vannak olyan meghatározó események a világon, melyekre előbb már hónapokkal, vagy akár évekkel előbb is elkezdenek készülődni a kíváncsiskodók, vagy a rajongók. Mi most ennek jártunk utána.

Az év elején rögtön egy igazán jó hírrel indíthatunk, melynek igen sokan fognak örülni, hiszen a Trónok harcának megérkezik a 9. évadja. 2019-ben hat rész kerül bemutatásra, melyet már szinte az egész világon izgatottan várnak. A következő esemény melyet szintén nagyon sokan várnak az pedig Harry herceg és Meghan hercegné kisbabájának az érkezése. Ugyanis Katalin hercegné után ők a következők, akik trónörökössel örvendeztetik meg a royal családot. Nem hinnénk, hogy lenne még olyan gyermek a világon, akinek az érkezését úgy követnék számon a világon, mint a királyi trónörökösét. A dolog érdekessége, hogy felröppent a hír, hogy akár nem is egy babáról van szó, így a rajongók még nagyobb kíváncsisággal követik az eseményeket. Az előre jelzések szerint a legtöbben Szingapúrba fognak utazni. Amely cseppet sem meglepő, hiszen gyönyörű tengerparttal, futurisztikus épületekkel, lenyűgöző botanikus kertjeivel várja az oda látogatókat.

Ami a divatot illeti, a legmenőbbek akkor lehetünk, ha azokat az ékszereket válasszuk, melyek több részből tevődnek össze, illetve a tengerpartot idéző kagylókból tevődnek össze. Ezek jellemzik majd a függőket, karkötőket és még a gyűrűket is a nyakláncokon kívül. Az elmúlt pár évben már a pasztell színek voltak a menők, ám az idén, aki biztosra akar menni, az a narancssárga különböző árnyalatait fogja választani. Ami pedig az élelmiszert illeti, már megfigyelhettük, hogy az elmúlt években nagyon nagy teret hódítottak a növényi terek. 2019-ben a zabtej bizonyul majd igazán kiemelkedőnek.