2018 ősz színei

Az ősz beköszöntével nem csak a ruhatárunk, de a minket körbe vevő természet is megváltozik. Azok, akiket kicsit jobban érdekel a divat már megfigyelhették, hogy tavasszal a tavaszi virágok színei köszönnek vissza a ruhákon is, még ősszel a lehulló és megsárgult falevelek színei a jellemzőek.

Ez az idén sincs másként. Minden évben megvannak a legjellemzőbb színek, az örök klasszikus fekete-fehér mellett. Azok, akik igazán trendik szeretnének lenni, ajánlom figyelmébe a föld színeket, azok közül is az okkersárgát. Egy igazán élénk színről beszélhetünk, és ha szeretjük a feltűnő darabokat, akkor nem csak a kiegészítőinket válogatjuk ilyen színben, hanem pl. a kabátunkat is. Amennyiben kevésbé szeretnénk felhívni magunkra a figyelmet, akkor jó választás lehet egy táska, kalap vagy egy felső. A következő nagy kedvenc a fűszeres alma néven vált ismerté, amely egy bordós árnyalat. Ez az árnyalat már korábban is fellelhető volt, meglepően a tavaszi kollekciókban is, mivel sokkal inkább őszies, mint tavaszias árnyalatról beszélhetünk. Kicsit rozsdás, kicsit barnás, igazán különleges szín.

A piros egy nagyon hangsúlyos szín, amely melegséget áraszt. Talán pont ezért bizonyul jó választásnak egy hideg őszi napon. Ám most nem a hagyományos pirosról beszélünk, sokkal inkább egy újonnan megfogalmazott árnyalatáról, amely nem más, mint a cseresznyeparadicsom. Érdemes lecsapni pár alapdarabra, hiszen a karácsonyi kollekcióban is biztosan jelen lesz ez a különleges szín. Nagyon jó választás lehet, hiszen energiát sugároz, erőt, magabiztosságot. A következő színünk, pont a kontrája az előzőnek, hiszen a hűvös, rideg árnyalatnak mondható, ez pedig nem más, mint a tengerész kék, vagy inkább a kicsit szürkéskék. Ez a szín szintén nem okozz meglepetést, azok számára, akik követeik a divatot.