Tudta, hogy a J k rowling könyvek online is megrendelhetők?

A J.K. Rowling: Harry Potter és a Tűz Serlege Harry 4. évfolyama körül forog a Roxfort Boszorkány- és Varázslóiskolában. Ez rávilágít a rejtélyre, amely amögött rejlik, hogy Potter hogy szerepelhet a Trimágus Tusán. A szabályok arra kötelezik, hogy más versenyzőkkel együtt vegyen részt a versenyen.

J k rowling könyvek köztük a Tűz Serlegét is elérhetőek a book24.hu webáruházban, ahol néhány kattintással megtekinthető Rowling össze nálunk is kapható könyve. A könyvben a verseny formátuma némileg szabályozottabbá, ismétlődőbbé és időnként unalmassá tette, a könyv érdekfeszítő narratívája ellenére. Azonban a Potter-sorozat negyedik könyve is fordulópontot jelentett a történetben. Rowling 2000-ben adta ki a regényt. Gyorsan az egyik legkelendőbb regény lett, és uralta a bestsellerlistákat. A 2001-es legjobb regénynek járó Hugo-díj, az Indian Paintbrush Book Award és az Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award díjat is megkapta. A Halál Ereklyéi remekül zárta be a történetet, kellemes és elsősorban váratlan értelemben. A narratíva onnan folytatódik, ahol a Harry Potter és a Félvér Herceg véget ért.

A középpontban Harry Potter Lord Voldemorttal való utolsó találkozása áll. Mint minden J.K. Rowling könyv, a Halál Ereklyéi nem sokkal megjelenése után rekordokat döntött. Az Egyesült Államokban 8,3 millió, az Egyesült Királyságban 2,65 millió példányban kelt el belőle. Amellett, hogy kiváló értékeléseket kapott a bírálóktól, a Halál Ereklyéi számos elismerésben részesült. A díjak közé tartozik a 2008-as Colorado Blue Spruce Award és az American Library Association legjobb fiatal felnőtteknek szóló könyv díja. Rowling két részben adta ki a Harry Potter és a Halál Ereklyéi t– 1. részét 2010-ben és 2. részét 2012-ben. További részletekért és rendelésért keresse fel a book24.hu weboldalt.