Szép ásványkarkötő az asvanyajandek.hu-n

A gránátok gyakorlatilag bármilyen színűek lehetnek, de a legismertebbek a vörösek. A modern gemológia kialakulása előtt sokan minden átlátszó vörös drágakövet azonos típusú kőként kezeltek. Ezért sok hasonlóságot talál a gránát és a rubin folklórja között. A pompás, mély vörös árnyalatokkal díszített gránátok energizálják a viselőket, ami segíthet az egészségügyi problémák kezelésében.

Ásványkarkötő az asvanyajandek.hu weboldalon vár mindenkit, tehát keressen fel minket bátran és megtekintheti a teljes ásványkarkötő készletet a legszebb darabokkal. A kísértetiesen szép holdkövek sokféle színnel rendelkezhetnek, de jellegzetes, hullámos, kék-fehér holdfényszerű ragyogást mutatnak, és ezt házasságkőnek is nevezik. A fehér vagy tiszta holdkő segíti a viselőket az egyensúly elérésében, különösen a nők esetében. Nem meglepő, hogy a holdköveknek sok szimbolikus kapcsolata van a Holddal. Az ókorban az utazók ezt a drágakövet használták védő talizmánként. A holdkő ékszereket a szorongás, a depresszió és az álmatlanság enyhítésére is használták. Elősegítheti a kreativitást is. Egyesek úgy vélik, hogy ez a drágakő segíthet leküzdeni mind a gyermekkori, mind az öregségi betegségeket.

Gyönyörű gyöngyök természetesen (de nagyon ritkán) is előfordulnak a sós és édesvízi puhatestűekben, a legismertebbek az osztrigákban. Bár az archetipikus és a legértékesebb gyöngyök kerekek és fehérek, ezek a szerves drágakövek sokféle árnyalatban, formában és méretben kaphatók. Vízi eredetük ihlette szimbolizmusuk nagy részét. A gyöngyök állítólag kiegyensúlyozzák az egész testet, és pozitív, boldog érzéseket keltenek viselőjükben. A hagyományos ázsiai gyógyászati ​​rendszerekben a gyöngyöket gyengélkedő emésztőrendszerek, termékenységi problémák és szívproblémák kezelésére használták. Rendeljen jobbnál jobb ásványkarkötőket a fent említett drágakövekkel az asvanyajandek.hu weboldalon.