Pine smart okos pelenkát keresse viszonteladóinknál az egész országban

Török tudósok kifejlesztettek egy „intelligens pelenkát” a csecsemők húgyúti fertőzésének korai diagnosztizálására, amely korai diagnózis nélkül más szövődményekké is fejlődhet. Az intelligens pelenka a Pine Smart pelenka, amely nálunk is kapható a pinesmart.hu weboldalon.

Pine smart okos pelenkát keresse viszonteladóinknál az egész országban. Megrendelheti a Pine Smart pelenkát igen kedvezményes áron a pinesmart.hu weboldalon, tehát nézzen be még ma hozzánk és tekintse meg teljes pine smart kínálatunkat a babák veséinek egészségéért. Az intelligens pelenkát Zeynep Banu Güngör és Özlem Balcı Ekmekçi, az Isztambuli Egyetem Cerrahpaşa Orvostudományi Karának Orvosi Biokémiai Tanszékének professzora fejlesztette ki, a Pine Baby Care vezérigazgatójával, Özcan Arkan-nal, aki ipari mérnök. Az új termék figyelmezteti az anyákat a fertőzésre, a pelenka külső részén rózsaszínű jelző látható, amelyet mindenki könnyen láthat. A húgyúti fertőzések az egyik leggyakoribb egészségügyi problémák a csecsemőknél, ráadásul a fertőzés késői diagnosztizálása nagyon súlyos következményekkel járhat. A vizelet egy fontos biológiai minta, amely áttekinti az ember egészségét, hozzátéve, hogy egy baktérium által kiváltott húgyúti fertőzés tüneteit tévesen összekeverhetjük más fertőzésekkel, és ezáltal a diagnózis és a kezelés késleltethető.

A fertőzés késői diagnosztizálása olyan rendellenességekhez vezethet, mint az alsó és felső húgyúti fertőzések, valamint a vesekárosodás kialakulásához vezethet és végül veseelégtelenséghez. Ezért kell már kisbaba korban odafigyelni a húgyúti fertőzésekre, használjon Pine Smart pelenkát és minden baj elkerülhető. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a pine smart pelenkákról, azok működéséről és az árakról, nézzen be hozzánk a pinesmart.hu weboldalra és itt mindent megtudhat.