Parker toll alacsony áron akár ajándékba is!

A Parker toll egy igazi újragondolt klasszikus. Az egyedülálló Parker 51-et az egykor a „világ legkeresettebbjeként” kikiáltott toll ihlette – megőrizte áramvonalas sziluettjét, jellegzetes hegyét és lenyűgöző, merész színeit.

Parker toll várja a gravirexpressz.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk ha önnek is szüksége lenne egy szuper tollra. Kenneth Parker befolyása mindig is jelen volt a Parker 51 koncepciójában, tervezésében és marketingjében. A Parker 51-et kézzel szerelik össze, és tartós értékes gyantából készítik, kihasználva a Parker szakértelmét és kiváló mesterségbeli hírnevét. A koncepciótól az összeszerelésig a részletekre való figyelem felülmúlhatatlan. A Parker 51 tollak megőrizték mindazokat a jellemzőket, amelyek a 20. század egyik legnépszerűbb tollaivá tették őket. Áramvonalas sziluettje és jellegzetes hegye mindig jelen van, a Parker 51 pedig levett tetejével még mindig egy repülőgép törzsének sima íveire emlékeztet. Mindegyik felületet gondosan választották ki az örökség színeinek széles skálájából, és fém kupak egészíti ki őket. A Parker 51 tollak a Parker hírnevét élvezik a kiváló kézművesség terén, kézzel összeszerelve és tartós értékes gyantából készültek.

A jellegzetes stílust figyelemre méltó teljesítménnyel ötvöző Parker Urban toll merész nyilatkozatot tesz, ahol csak támad az ihlet. A Parker Urban tollak utánozhatatlanul ívelt toll-kialakítása új, dinamikus terepre vezeti a Parkert, miközben a briliáns tollfeldolgozó kínálata valóban egyedülálló, finom íróeszközként tűnik ki. A Parker Urban töltőtollak méltóságteljes önbizalommal árasztják a hagyományt egy modern tollban, amely minden használat során felkelti a figyelmet. A Parker Urban golyóstollak a minőség és az írásbeli kifejezés iránti szenvedélyt szimbolizálják. Amennyiben rendelni szeretne nézzen be még ma a gravirexpressz.hu weboldalra.