Minden, amit a modern otthonok színvilágításáról tudni kell

A mai pályalámpák számos lehetőséget kínálnak mind a pályát, mind a lámpatestek méretét, stílusát és színét illetően. A sínek könnyen felszerelhetők, még akkor is, ha egy helyiséget átalakítanak vagy díszítenek, mivel általában már rendelkezésre áll az áramellátás egy meglévő mennyezeti lámpatest huzalozásában. A sínlámpák tökéletesek, ha a tárgyakat fénnyel szeretné kiemelni, vagy irányított munkalámpa alatt szeretne dolgozni.

A pályavilágítás egy modern lámpatest, amely éppolyan tökéletes új építéshez, mint meglévő otthonok felújított tereihez. A pályák sokoldalúak, rugalmasságot tesznek lehetővé a méretezésben, az elhelyezésben és a rögzítési stílusban. A lámpák szükség szerint bármilyen műalkotásra, munkalapra, falra vagy más helyiségelemre irányulhatnak, így végtelenül hasznosak lehetnek, ha időnként át szeretné cserélni bútorait vagy műalkotásait. Használja a fehér lámpafejeket, hogy beleolvadjon a mennyezetbe, vagy tegyen határozottságot fekete vagy ezüst fejekkel. A sínek különösen akkor hasznosak, ha a helyiség mennyezetében már van elektromos doboz, de további fényre van szükség a helyiségben. Például szereljen fel egy sínt egy régebbi konyhába vagy otthoni irodába, amikor lecserélheti az elavult mennyezeti lámpát egy olyan sínre, amely a fényt pontosan oda irányítja, ahol szüksége van rá – a munkafelületekre, kamrába vagy szekrénybe.

Fuss egyenes pályán a folyosó mennyezetén, és irányítsd a lámpatesteket a műalkotásokra mindkét falon. Alakítsa ki a pályát, hogy illeszkedjen a konyhájába. Az U-alakú konfiguráció lehetővé teheti, hogy a fényt ott helyezze el, ahol szüksége van rá – egy sziget fölé vagy a munkalapokra. Szereljen fel egy pályát 20-40 hüvelyk távolságra a falaktól egy helyiségben. Fontolja meg egy sáv felszerelését, amely kiemeli a kandalló fölé vagy a falra akasztott műalkotások nagy gyűjteményét, mivel a fejek beállíthatók úgy, hogy a kijelző bizonyos területeire mutassanak.