Kepes András könyvei minden mennyiségben online

Kepes András (született 1948. október 11.) magyar író, televíziós műsorvezető, dokumentumfilmes és akadémikus. Film- és médiaprofesszor, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Művészeti Tanácsának elnöke.

Kepes András könyvei megtalálhatók a book24.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a teljes Kepes András könyv kínálatot az árakkal együtt.  Kepes András a magyarországi Budapesten született, szülővárosában, valamint Bejrútban és Buenos Airesben nőtt fel, ahol édesapja, Kepes Imre diplomáciai állomáshelyen volt. Feleségével, Dettai Máriával Budapesten él. Hat gyermeke van: Júlia (szül. 1974), Borbála (szül. 1975), Rozália (szül. 1990), Kata (szül. 1998), Lujza (szül. 2005), Lukács (szül. 2011). Magyarországon, Libanonban, Argentínában és az Egyesült Államokban szerzett diplomát, irodalomtudományi és esztétikai diplomát szerzett az ELTE-től, a szabad művészetek doktoraként (PhD-vel egyenértékű) és a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is tanult, Budapesten, ráadásul Fulbright ösztöndíjas is volt a New York Egyetemen (NYU).

Kepes vezető producerként és a legnépszerűbb magyar tévécsatornák műsorvezetőjeként kulturális programokat és dokumentumfilmeket készített Magyarországon, valamint a világ több mint 40 országában. Bemutatta a témák sokaságát, beleértve a legfontosabb nemzetközi filmfesztiválokat, a Nobel-díjas ünnepségeket, az őslakos emberek életét Andokban, a Kanadai Sziklás-hegységben, az amazonas esőerdőiben és Ázsia sivatagjaiban. Bemutatta a kulturális kisebbségek együttélését Afrikában, a kínai kultúrát a kataklizmatikus politikai változások után, Kuvait és Japán modernizmusát és hagyományait, a tibeti kultúrát a Himalájában, Jugoszláviában a háború alatt, az amerikai mozit és a latin-amerikai irodalmat. Amennyiben önt is érdeklik a könyvei, nézzen be a book24.hu-ra.