Kávéautomata kihelyezés az ország bármely területén!

Az éltető fekete, mely felrázza a korán kelőket, desszertként szolgál ebéd után és ébren tartja az éjszakai műszakba indulókat, már ősidők óta jelen van a mindennapokban. A kávé felfedezéséhez számos mítosz, történet fűződik, egy azonban biztos: mára nincs ember, aki ne ismerné a világon ezt az élénkítő hatással bíró italt.

Az Automatic Hungary, a kávéautomata kihelyezés szolgáltatásával biztosítja mindenki számára a minőségi kávéfogyasztás lehetőségét, várakozás nélkül.  Nyilván már sokan jártak úgy, hogy nem volt idő végig várni a hosszú sorokat egy csésze kávéért, nélküle azonban a nap olyan üres és enervált. A kávéautomaták megoldják ezt a problémát. Az automatichungary.hu oldalon számos kávéautomata közül válogathatnak az érdeklődők, melyek méretükben, kapacitásukban, illetve a választási lehetőségek számában is eltérőek, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modellt. A több, mint 15 éve működő cég a kávéautomata kihelyezés lehetőségét is biztosítja országszerte.

A kávéautomata kihelyezés során az ügyfélnek mindössze a helyszínt kell biztosítania! A feltöltés, karbantartás, valamint a gép kihelyezése a megadott területre, mind az Automatic Hungary csapatának feladata. Ezzel a szolgáltatással sok terhet vehet le a cég a megrendelői válláról. Kávéautomata kihelyezés alkalmával az ügyfél igényeinek megfelelően történhet a gépbe való fizetés. Ennek értelmében választhatnak az érme mellett bankkártyás, dolgozói vagy plasztik kártyás fizetési lehetőségek közül. Az automatichungary.hu weboldalon tájékozódhatnak az automaták műszaki adatairól, a bérlés, valamint az üzemeltetés részleteiről, de kérdés esetén bátran keressék fel a megadott elérhetőségeken a szakembereket! Az Automatic Hungary kávéautomatái garantáltan nem okoznak csalódást!