Hogyan lehet eltávolítani a fűfoltokat a farmerből?

Van valami abban, hogy mezítláb szaladgálunk a fűben, miközben magunkba szívjuk a napsugarakat, ami megalapozza a napunkat. Azonban egy nap a fűben heverészve bosszantó fűfoltokat is jelenthet.

Van néhány zöld folt a kedvenc farmerján? Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet a farmerját újszerűvé tenni. Olvassa el a legjobb tippjeinket, hogyan lehet eltávolítani a fűfoltokat a farmerből. Mosással lehet a nem makacs fűfoltokat eltávolítani a legegyszerűbben, minél hamarabb dobja be őket a mosásba. Tudta, hogy a fűfoltok fehérjék keverékéből állnak, beleértve a növényből származó zöld klorofillt? A farmer azonnali mosása megakadályozza, hogy ez a természetes szín mélyebbre süllyedjen a szövetben. Ha tudja, hogy a melegebb napokat a gyepen heverészve tölti, tartson egy folteltávolítót a táskájában. Tisztítsa meg a foltot, amint észreveszi. miután pedig hazaér dobja a ruháit a mosógépbe hideg mosási cikluson.

Minél hosszabb ideig maradnak a farmeron a fűfoltok, annál nehezebb megszüntetni őket. A sajnálatos valóság az, hogy egyes gyepfoltok állandóak, de mégis meg kell próbálnia eltávolítani őket. Egy kis munkával és néhány háztartási termékkel a legtöbb fűfoltot eltávolíthatja a farmerből. Először is töltse fel vízzel a kádat vagy egy lavórt és hagyja, hogy a farmer ázzon. A vízhőmérséklet kulcsfontosságú ahhoz, hogy a fűfoltok eltűnjenek a farmerből. A hideg víz a lényeg, mivel a forró hőmérséklet nem távolítja el a foltot. Hagyja a farmert szobahőmérsékleten vagy az alatt legalább 30 percig ázni. Miután a farmer egy ideig víz alá került, kezelje a foltot folteltávolító vegyszerrel. Alkalmazzon folteltávolítót a farmerére vattacsomóval, de ne surolja be az anyagba. Az agresszív súrolás károsodását okozhat a farmerban. Miután az alkohol tartalmú folteltávolító – akár ecetet is használhat – megszáradt, öblítse le a fűfoltot hideg vízzel. Ha nem sikerült eltávolítani teljes mértékben a foltot, kezdje újra a műveletet.