Házi készítésű mézes és gyümölcsös arcmaszkok a ragyogó és hidratált bőrért

A méznek csodálatos ereje van, ha a bőrhöz ér. Segít számos bőrprobléma kezelésében, amelyek a bőr érdességét, kiszáradását és fakóságát okozzák. Ha ragyogó és hidratált bőrre vágyik, el kell készítenie néhány egészséges házi mézes és gyümölcsös arcpakolást, és rendszeresen kell használnia. Ezek a maszkok a méz és a gyümölcsökből származó vitaminok és ásványi anyagok egészséges kombinációját alkotják. Ezeket a maszkokat rendszeresen használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene mellékhatásaik miatt. A maszkok könnyen elkészíthetők és minden bőrtípusra alkalmasak.

A banán és a méz remek gyógymód a száraz és fakó bőrproblémákra. A banánban található fehérjék és vitaminok gazdagsága rövid időn belül ragyogó és egészséges bőrt kínál. A maszk elkészítéséhez fél banánra van szüksége, amelyet jól össze kell törni. A banánban nem lehetnek csomók, különben a maszk egyenetlen állagú lesz. Ehhez hozzá kell adni két evőkanál mézet, és jól össze kell keverni. Vigye fel ezt a puha és sima keveréket száraz bőrére, és hagyja megszáradni. Ha úgy érzi, hogy a keverék túl száraz, adhat hozzá egy teáskanál joghurtot, amely tovább javítja bőrét. Húsz perc múlva távolítsa el a maszkot. Ha rendszeresen alkalmazza ezt a maszkot, bőre természetesen puha és táplált lesz. A szantálfapor sok szempontból előnyös a bőr számára. Csökkenti a fertőzések esélyét, ami fakó és dehidratált megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A méz puhítja és hidratálja arcát, és természetes frissességet ad. A szőlő tele van antioxidánsokkal, amelyek hidratálják és puhítják a bőrt. Szüksége lesz három evőkanál szőlőlére, egy teáskanál szantálfaporra és egy evőkanál mézre. Jól keverjük össze, hogy a szantálfapor jól elkeveredjen a lével. Vigye fel a maszkot, és hagyja megszáradni. Öblítse le az arcát, és használja a maszkot háromszor egy héten a legjobb eredmény érdekében.