Ezek a téli esküvői virágok garantáltan nem okoznak csalódást!

Ha a télre és a nálunk tapasztalt hideg időjárásra gondolunk, nem feltétlenül a virágok jutnak először eszünkbe. Valójában olyan érzés lehet, mintha egy téli esküvő nem engedné meg önnek és partnerének, hogy túl sok virágot válasszanak. Ez azonban nem így van!

Rengeteg olyan virág van, amely vagy csak télen van szezonban, vagy egész évben virágzik, amelyek tökéletesek csokrokba, boutonniere-ekbe, szertartások elrendezésébe, a fogadás központi elemeibe stb. Ma olyan téli esküvői virágokat osztunk meg, amelyek szezonálisak és gyönyörűek decembertől márciusig. Ha az ünnepi virágokra gondolunk, mindig az amarillisz jut eszünkbe. Azonban több szín áll rendelkezésre, mint a tipikus vörös és fehér árnyalatok. Imádjuk az ilyen csokrok élénk színárnyalatát, és azt, ahogyan visszaadja a zöldet. Noha leggyakrabban töltőanyagként használják, és nem középpontként, a hypericum bogyók a téli esküvői alapanyagok. Jól működnek boutonniereként játékos színpompát biztosítva sötét öltönyhöz. Könnyedén beépíthetők a legtöbb mintába, textúrát biztosítva csokrok, központi elemek és egyebek számára.

Számunkra az édes borsó a legromantikusabb virágok közé tartozik. Általában finom szirmokkal és szárral rendelkeznek, ezért egy kis odafigyelést igényelnek. A kamélia a tél egyik gyöngyszeme. Szirmaik rétegesek, ami rengeteg textúrát ad a megjelenésükhöz. Ráadásul egész késő ősszel és egész decemberben szezonjuk van. A virágzás csúcsszezonja lehetővé teszi, hogy könnyen elérhetőek legyenek, különösen a kora téli esküvőkön. A szegfű a leginkább alulértékelt virágok közé tartozik. Kemények, ami azt jelenti, hogy a téli hideg hónapokban tovább virágoznak és többféle színben is kaphatók. Válogasson tehát kedvére a szebbnél szebb opciók közül téli esküvőjére.