Eurobarca shop termékek a legjobb áron!

1899. október 22-én Hans Kamper hirdetést tett egy helyi újságban, amelyben azt állította, hogy futballklubot kíván alapítani; a válaszok november 29-én a Gimnasio Solé-ban tartott találkozóhoz vezettek. Tizenegy játékos vett részt Joan Gamper vezetésével a találkozón, tehát létrejött az FC Barcelona. Itt kezdődött a Barcelona története, mely azóta már történelem.

Az Eurobarca shop rengeteg menő termékkel és alacsony árakkal vár minden Barca szurkolót, tehát megéri benézni ide, ha meglepné saját magát vagy valaki mást a Barcelona emblémájával ellátott termékekkel. A klub a katalán kultúra és a katalánizmus szimbólumává vált az évek során, a „Més que un club” (Több mint egy klub) mottóval. A klub már régóta vitatott forradalmi szellemének köszönhetően mind Primo de Rivera, mind Francisco Franco diktatúrája idején híres volt. A klub által született szimbólumok és identitásuk egyértelműen mutatja a katalán nacionalizmust. Sok más futballklubtól eltérően a szurkolók birtokolják és üzemeltetik a Barcelonát. A Barcelona a legsikeresebb klub Spanyolországban, az összes hivatalos címet tekintve (82). A Barcelona az IFFHS 2009. december 31-én az „All-Time Club World Ranking” első helyét is megszerezte, és a 2012/2013-as UEFA klubrangsor első helyére került. A klub a világ egyik legtámogatottabb csapata, és a legnagyobb rajongótáborral rendelkezik az összes sportcsapat között minden nagyobb közösségi hálózaton.

Az FC Barcelona logója nagyrészt 1899 -től 1910 -ig alakult ki, és utána nagyjából ugyanaz maradt. Az új címer a bal felső sarokban található Szent György-keresztet ábrázolja, mellette katalán zászlóval, alul pedig a csapat színeivel. A mezek színeivel kapcsolatban több inspirációt is megemlítettek, de általában azt mondják, hogy a színeket maga Joan Gamper választotta, és ő képviseli hazai csapatát, az FC Baselt.

Fedezze fel a hazai FC Barcelona webshop kínálatát, nézzen be a shop.eurobarca.hu-ra.