Esővíz szikkasztó az interneten is beszerezhető

A termékünk a lehetséges leggazdaságosabb szikkasztást képviseli, mindenféle építő kiegészítő mellőzésével. Nincs kémlelő nyílása (lehet azonban belehelyezni), nincs külön csőcsatlakozó idomja, a blokkokat nem kell összepattintani, nincs hozzá további, magasító lebúvó elem és aknafedlap.

Esővíz szikkasztó online rendelhető a sunikft.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran ha megtekintené esővíz szikkasztó kínálatunkat vagy éppen az árakat. Miután kiválasztotta a területet és felmérte a tárolókapacitást, ássa ki a gödröt, amely geotextíliával (legalább 200 gramm) van kibélelve, hogy a tartalék lehetővé tegye a teljes és alapos borítást a szárítótömbök behelyezése után. Nagyon fontos, hogy pontosan lefedje a szárító egységet legalább 200 gramm geotextíliával, hogy a talaj ne kerülhessen szabadon a szárítóba. A legfontosabb feladat az iszaposodás megelőzése! A szárító méretezése mellett különös gondot kell fordítani arra, hogy a szikkasztó árok megfelelő távolságban legyen az épületünktől a nem kívánt beázás kiküszöbölése érdekében. A 40 x 40 x 80 centiméteres műanyag szárítótömb előregyártott elemekből áll, és PVC csődarabokkal merevíthető, alapanyaga polipropilén. Majdnem úgy néz ki, mint egy zöldségesláda. A szikkasztóhoz vezető csapadékadagoló cső mérete 32 mm és 200 mm között lehet. Teherbíró képessége több merevítőcső behelyezésével növelhető, gyárilag 5 merevítőt szállítanak egy egységre. Összeszerelve 120 literes tárolókapacitást eredményez.

Nincs szükség más kiegészítőkre, nincsenek csatlakozók, nincs kapocs, nincs ragasztó, nincs csatlakozó, egyszerűen vágja ki a bordákat a megfelelő helyen, majd helyezze bele a PVC esőhuzalt, és aludjon nyugodtan. Amennyiben még több információt és részletet tudna a szikkasztó blokkokról és azok fontosságáról, nézzen be a sunikft.hu weboldalra és itt megtalálhatja a teljes kínálatot és a rendelés részleteit is.