Esküvői szerepek a menyasszony apjának

Szóval a lánya férjhez megy? Gratulálunk! Üdvözöljük a leendő apósok exkluzív csoportjában. A menyasszony apjának lenni egy kicsit traumatikus lehet. Végül is egy fiatal férfi veszi át az ön helyét, mint a legfontosabb férfi a lánya életében. Az esküvője fontos átmeneti rítus az Ön, partnere, lánya és vőlegénye számára.

Szóval, mit kell tennie, ha a lánya egy gyémánttal és egy férfival jelenik meg? Mi a szerepe a menyasszony apjának? Ön talán csak az a fickó, aki kiírja a csekkeket (vagy beolvassa a hitelkártyát), vagy az apának más szerepe is van az esküvőszervezésben? Fedezze fel, hogyan vettek részt más apák a nagy napon, és egyensúlyozza ki a részvételüket a legfontosabb napjukon. A folyosón való séta fontos része annak, amit egy apa tesz a lánya esküvőjén. De egy apa sokkal-sokkal többet tehet azért, hogy az esküvő pozitív és emlékezetes élmény legyen. A menyasszony apjaként az esküvői fogadás a jutalom minden, az esküvőhöz kapcsolódó munka után. Ideje találkozni a barátaival, ünnepelni a családdal, és sok sikert kívánni lányának és férjének új közös kalandjukhoz.

Tehát a lánya férjhez megy, és Ön a felelős a számlák megtervezéséért és kifizetéséért? Tudja meg, mit kell tudnia a menyasszony apjának az esküvőtervezésről és a költségvetés-tervezésről, hogy bölcs döntéseket tudjon hozni, és meghúzza a megfelelő határokat az esküvői költekezés körül. Amikor egy apát felkérnek, hogy beszéljen a lánya esküvőjén, ő szeretné a pillanatot tökéletessé tenni. Vannak bizonyos minták, amelyek úgy használhatók, ahogy vannak, vagy segíthetnek a menyasszony apjának nagyszerű ötleteket kitalálni saját, egyedi esküvői beszédéhez. Bár minden esküvői pohárköszöntőnek egyedinek kell lennie, és a menyasszonyra és a vőlegényre kell összpontosítania, a kedvenc esküvői pohárköszöntőkkel legalább elkezdheti a beszédet.